fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STILREN LEJLIGHED STOR, SYDVESTVENDT ALTAN OG IDEEL BELIGGENHED

Del bolig

På en god placering i Taastrup kan I fra adressen ubesværet gå til alle hverdagens gøremål samtidig med, at I kan nyde en behørig afstand til storbyen. Her venter en stilren, indflytningsklar lejlighed, der giver jer et hav af solrige timer på den store altan. Helt klart et besøg værd!

I bliver en del af en stor ejerforening med en sund økonomi, og med rådighed over tennisbaner samt aktivitetscenter med bl.a. fitnessudstyr og svømmebassin. I bosætter jer i en lys og velholdt ejendom fra 1972. Her bidrager de store altaner og de mange vinduer til en god harmoni mellem boligernes inde- og udeliv. Omkring jer udfolder sig gode græsarealer, der både indbyder til leg og gåture. På adressen er der desuden gode parkeringsmuligheder for biler og cykler. Til denne bolig medfølger der parkering i kælderen.

Indendørs venter 57 lyse, veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til en god loftshøjde. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til jakker og fodtøj. Herfra kan turen fortsætte ind til det store rum, der fint forener stue og køkken i ét. Her bidrager de store vinduer til et godt lysindfald, mens I herfra tilmed kan gøre rummet endnu større, når I integrerer den solrige altan som en del af lejligheden. Herude kan I indrette jer med havemøbler og grill, læne jer tilbage og nyde et fint kig til de omkringliggende, grønne arealer.

I stuen kan I både indrette jer med spisebord og sofaarrangement, mens I i det nye køkken fra 2019, kan nyde et stilrent design med hvide, klassiske elementer og alle hårde hvidevarer. De resterende kvadratmeter forefindes på lyst soveværelse, der nyder adgang til et mindre disponibelt rum. På lejlighedens rummelige badeværelse, som er blevet istandsat i 2016, kan I nyde et velholdt armatur, separat bruseniche og plads til vaskefaciliteter. 650 meter fra hoveddøren kan dagligvareindkøbene nemt klares, mens stationen 450 meter fra lejligheden sikrer jer en hurtig forbindelse til Hovedbanegården på bare 14 minutter. Fra adressen kan I ydermere cykle til City 2 på bare fire minutter, og her venter jer alskens butikker, spisesteder og biografoplevelser.

Leen B 4, 1. 4., 2630 Taastrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter