fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLART OG EFTERTRAGTET ENDERÆKKEHUS

Del bolig

Et rækkehus er det perfekte alternativ til den krævende villa eller den trænge lejlighed, for med denne type ejendom får I et hjem og en dejlig have, som ikke kræver særlig vedligeholdelse, men hvor der samtidig er meget mere plads og privatliv end i de typiske lejligheder - særligt, hvis rækkehuset ligger på en hjørnegrund, hvilket netop er tilfældet for dette.

Vi befinder os på Latyrushaven 56, et dejligt kvarter, der især henvender sig til børnefamilien. Her får de yngste nemlig trygge rammer med gode legepladser og masser af legekammerater i nabolaget. Der er tilmed skoler, daginstitutioner og flere sportsfaciliteter inden for gåafstand, så I får de bedste forudsætninger for et nemt og bekvemt familieliv. Ligeledes tager det få minutter at gå til Smørum Centret, hvor I finder gode handlemuligheder og take-away. Alt er lige i nærheden, og så er der ikke mere end 30 minutters køretur til København Centrum, når I trænger til at mærke hovedstadens puls.

På adressen venter der jer et 106 m2 stort rækkehus, som fordeler sine velindrettede m2 over to gode etager. Vi starter i stueplan, hvor I bydes indenfor i en rummelig entré med skabsplads, der straks giver adgang til et gæstetoilet og det store leverum. Her ligger stuen og køkken-alrummet i åben forbindelse som det inkluderende samlingspunkt, som vi alle drømmer om at have i eget hjem. Store vinduespartier breder sig over hele rummets sydside og lukker dagslyset behageligt indenfor. Imens udvisker terrassedøren grænsen mellem inde- og udeliv, og inviterer til hyggelige stunder i den solrige gårdhave - tilmed på denne etage rigtig god opbevaringsplads. Vi fortsætter op på 1. salen, som er indrettet med et super lækkert og topmoderne badeværelse med vaskesøjle og et separat brusemiljø. På denne etage har I også husets tre værelser - to med egen altan udgang - som endnu engang er med til at skabe rammerne for et dejligt familieliv. Huset har fået den helt store tur i 2014 og senest er der isoleret udvendigt samt nyere vinduer hele vejen rundt - de nyeste er fra efteråret 2020. Tilmed nye radiatorer på de to værelser og i stuen.

Afslutningsvis, et isoleret skur, cykelparkering i gården samt endnu et skur - til dette indflytningsklare rækkehus medfølger der også en carport. 

Latyrushaven 56, 2765 Smørum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
109
Grund:
146
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter