fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET ENDERÆKKEHUS I TILST

Del bolig

Lad boligjagten tage jer til Tilst - den aarhusianske bydel, der udgør en oplagt base for alle jer, der leder efter hus og have, men uden at rykke for langt væk fra storbylivet i centrum. Det tager under et kvarter at køre fra cafébesøg og shopping i det stemningsfulde centrum, når jeres destination hedder Langørvej 73. Her flytter I ind i en hyggelig bebyggelse og andelsforening bestående af rækkehuse opført i 2004, og husene ligger i de trygge rammer af et lukket vænge med grønne fællesarealer udenfor hoveddøren. Derudover bor I med flere indkøbsmuligheder, skole, bibliotek og pasningstilbud i en radius af 800 m. fra adressen.


Jeres hus kan prale af en af bebyggelsens bedste placeringer, for I overtager et enderækkehus, som ligger længst væk fra vejen, hvilket betyder, at I bor dejligt ugeneret. Huset ligger lige ud til et af de grønne fællesarealer med højbede, borde-bænke-sæt og legehus, så I bliver godt taget imod af en hyggelig kulisse.


Vender I blikket mod huset, er der tale om et hus i to fulde plan, så I kan glæde jer over en førstesal uden skråvægge og spildplads. Boligen folder sig derimod ud med 94 veludnyttede kvadratmeter, der fordeles over en god planløsning; førstesalen råder over en separat værelsesafdeling med tre regulære værelser, hvilket giver plads til såvel den lille børnefamilie som til parret, der gerne vil indrette sig med hjemmekontor, gæsteværelse eller noget helt tredje.


Nedenunder supplerer stueplanet med et nydeligt badeværelse, der er indrettet med bruseniche, og dertil kommer det vigtigste rum i hjemmet: det åbne opholdsmiljø. Køkken og stue smelter sammen til et ægte leverum, hvor I kan holde hinanden med selskab, selvom der på én gang forberedes aftensmad i det pæne køkken og slappes af i sofahjørnet.


I stuen åbnes der op til sidste stop på rundturen: baghaven! Terrassedøren leder jer direkte ud til sol og sommer i den skønne have, som orienterer sig mod vest, hvilket garanterer jer aftensol på terrassen, når I slår jer ned i det lune sommervejr. Haven er indrettet med fliseterrasse og en overskuelig græsplæne, så den kræver, ligesom huset, minimal vedligeholdelse. Her er der tid til at nyde tilværelsen.


Langørvej 73, 8381 Tilst
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
94
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2004
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter