fbpx
Plantegning Zoom

SKØN 50’ER-VILLA I AKTIVT BYMILJØ

Del bolig

Flemløse og Voldtofte er navnene på to små sammenvoksede byer, der udgør et idyllisk spot på det fynske landkort, de to byer byder på fred, ro og landlig idyl og inden længe kan hyggelige Flemløse også danne rammen om jeres nye tilværelse, for her på Langgade 21 finder I en dejlig 50'er-villa, der venter på nye ejere; det kan blive næste boligkapitel for såvel parret som for den lille børnefamilie, for boligen folder sig ud med 105 veludnyttede kvadratmeter med tre værelser.

Flemløse er i 2019 kåret som årets landsby og der er mange aktiviteter, så som, fodboldklub, badminton, gymnastik, og jagtforening, så der er gang i det lille lokalmiljø. I det daglige kan I tage den korte køretur mod eksempelvis Glamsbjerg, hvor der er daginstitutioner, dagpleje, skoler og indkøb, ligeledes går skolebussen lige ved døren. og I har heller ikke mere end 10-15 minutter i bil til bylivet i Assens.

Hjemme på adressen bliver I budt velkommen af både en indkørsel og en garage til bilen, og når den står parkeret, kan I tage turen gennem huset. I folder tilværelsen ud i rammerne af en gulstensvilla med byggeåret, 1959, og bag det klassiske ydre venter en lys og venlig bolig med en god planløsning. Pladsen fordeles bl.a. på en afdeling, der ligger forskudt, og her finder I et viktualierum samt et bryggers med vaskefaciliteter.

I husets modsatte ende ligger en anden afdeling, der rummer boligens værelser, og I får som sagt tre af slagsen - de har selskab af et flisebadeværelse med badekar. Alt det bindes til slut sammen af hjemmets indbydende opholdsrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse til den store stue, og det giver jer et naturligt samlingspunkt med fokus på hygge og samvær; her kan I stå med middagsforberedelserne, mens I følger med i snakken omkring spisebordet.

Endnu en skøn detalje er lofterne, der er ført til kip, og I får den fulde effekt i stuen, hvor det komplementeres af brede vinduer, der inviterer på udsigt til både haven og udestuen. Sidstnævnte giver jer et ekstra opholdsrum, der rykker jer ét skridt tættere på udelivet i den grønne have.

Velkommen til en dejlig tilværelse både i Flemløse og hjemme på Langgade 21.

Langgade 21, 5620 Glamsbjerg
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
1038
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
1.266 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter