fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA MED GARAGE OG TERRASSEMILJØ – TÆT PÅ ALT I BYEN

Del bolig

I Hundslund udbyder vi en villa med terrasse, der kan blive et dejligt hjem for en ny ejer. I har muligheden for at sætte jeres helt eget præg på ejendommen, der oprindeligt er fra 1888, og derfor har været en del af bybilledet i mange år.

Boligen har en stor stue med trægulve og fyldningsdøre, og der er en lys og let atmosfære i lokalet, der kan blive et afslappende opholdsrum med sofaarrangement og spisestuemøbler. Køkkenet har hvide elementer i en tidløs stil med en bordplade i massivt træ, og der er installeret alt i hårde hvidevarer. Derudover består stueetagen af et værelse, et toilet, en entre og et bryggers, hvor trappen leder op til førstesalen, som har endnu to værelser. De to hvidmalede rum har hyggelige skrå vægge, og tagkonstruktionens stolper giver første sal et særligt præg.

Ejendommen fremtræder med en lys farve på væggene, hvide vinduer og et stort tag. Der er etableret en garage, hvor bilen kan holde i tørvejr, ligesom et udhus også hører til ejendommen – her er der adgang til et vaskerum. En stor terrasse lader jer slappe af udenfor i sommerhalvåret, og I kan ophold jer ganske ugeneret her, hvor huset og garagen skærmer af for vejen. For eksempel kan I indrette området som et hyggeligt gårdmiljø med blomsterkrukker og havemøbler, der er perfekt til grillaftenen.

I Hundslund finder I alt, hvad I har brug for i dagligdagen af indkøb, skole og daginstitution, og det hele er samlet ganske tæt på ejendommen, hvor den integrerede institution Solstrålen ligger længst væk med blot en kilometers afstand. I kan således glæde jer over at blive en del af et hyggeligt lokalsamfund, hvor I nemt kan gå på opdagelse i de naturskønne områder, der ligger i nærheden af byen - for eksempel er Sondrup Strand og Sondrup Bakker et besøg værd. Da Hundslund er placeret midt imellem Horsens og Odder, er der heller ikke langt til en større by med flere forretninger og kulturelle tilbud, så I med denne beliggenhed vil bo i en fredelig by med mulighed for nemt at opsøge både naturoplevelser og et større bymiljø.

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dkLanggade 19, 8350 Hundslund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
87
Grund:
307
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1888
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter