fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LANDLIG CHARME OG IDYL I DEJLIGT HJEM

Del bolig

På den sigende adresse Langemarken finder I denne hyggelige perle omgivet af idyllisk landskab med marker og enkelte huse til alle fire verdenshjørner - og så med en stor grund med tilhørende længer.

Boligens veldisponerede 157 kvadratmeter fordeler sig på en entré, en stue i forbindelse med et køkken, tre værelser, et badeværelse og et bryggers. Køkkenet giver god plads at arbejde på, og med et dejligt lysindfald går snittearbejdet som en leg på de lange bordflader. Den direkte forbindelse til stuen giver en behagelig rumfornemmelse gennem huset, og stuen byder på en absolut herlig rummelighed med god plads til både spisebord og sofarrangement, hvor hvidmalede træbjælker i loftet og skønne vinduespartier med et fantastisk udsyn sætter den landlige stemning, og med en terrassedør ud til grønne og frodige arealer er atmosfæren helt i top. Værelserne er ligeledes lyse og indbydende, og sidst står også badeværelse og bryggers både nydelige og praktiske med god plads, så vasketøjet kan klares i en håndevending.

Den frodige grund giver gode muligheder for at skabe flere charmerende miljøer, hvorfra I kan nyde kaffen med solen i nakken, og med en dejlig udsigt over landskabet eller på jeres charmerende hus får I en stemningsmættet hverdag, der bliver en fornøjelse at befinde sig i. I får ydermere gode ekstrakvadratmeter i udhus og lade i de tilhørende omgivelser, som I har ved hånden fra den hyggelige gård.

Gode gåture er i hus fra de ikke så befærdede landeveje, hvor I ikke to kilometer fra matriklen kan dyppe tæerne nede på stranden. I den mere praktiske ende finder I indkøbsmuligheder og skoler godt fem minutter herfra i både Vester Åby og Vester Skerninge, og med bare 18 minutter til Svendborg kan I skifte ud i de rolige omgivelser ud og nyde Svendborgs hyggelige gader og liv fra en café eller gå på opdagelse på markedet på Torvet.

Summa summarum får I her muligheden for at bo drøncharmerende, og hjemmets herlige stemning skal simpelthen mærkes på egen krop.
Langemarken 20, 5762 Vester Skerninge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
15000
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1870
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter