fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG TOPMODERNE LEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED !

Del bolig

Velkommen til grønne Frederiksberg og en skøn lejlighed. Her får I et hjem med to stuer en suite, køkkenalrum, entré, bad og altan. Lyder det ikke dejligt?

Hjemmet fremtræder imponerende med velholdte plankegulve og blottet murværk i køkkenalrummet. I inviteres først og fremmest indenfor i lejligheden til en nydelig entré, der rummer plads til en super funktionel garderobe. Herfra kan I nemt bevæge jer videre til køkkenalrummet, hvor I kan indrette jer med en flot spiseafdeling. Her skabes der straks en behagelig atmosfære, da de to dobbeltdøre bringer et fantastisk lysindfald ind. Herfra kan I selvfølgelig bevæge jer ud på altanen eller videre ind i køkkenet. Dette køkken er indrettet meget moderne med tidløse materialer og masser af arbejdsplads. Her blander hvide elementer, trægulve, mursten og en fin farve på væggene sig ind i et dragende samspil og skaber et rum, hvor I virkelig får lyst til at opholde jer.

De to stuer en suite er indretningsvenlige, og I kan selv vælge, hvad der skal være soveværelse, og hvad der skal være stue - der er ligeledes mulighed for at lave to værelser, så lejligheden igen bliver delevenlig. Igen skaber gulvene, de pæne farver på væggene og her også stuk nogle afslappende rum, hvor I ovenikøbet har udsigt til det grønne i form af træer samt de omkringliggende detaljerige bygninger. Selve badeværelset er godt udnyttet, med seperat brus – en sjælden luksus for livet i byen.

Bevæger I jer ud på altanen, kan I nyde det ugenerede udsyn til grønne arealer – og med den vestvendte placering, kan mange mindeværdige stunder i eftermiddags- og aftensolen opleves her. Altanen rummer også plads til, at I kan indrette jer med hyggelige plantekasser. Jeres gårdmiljø er særligt frodigt med hovedsageligt grønne områder – her er der plads til leg, at sidde ude og spise og at parkere cyklerne.

Dette eftertragtede område byder på alt fra charmerende caféer og gode butikker til hverdagsbehovsopfyldende supermarkeder og offentlig transport. Sidstnævnte finder I i form af bus og metro, og så er shopping særligt attraktivt i Frederiksberg Centret. Tilmed gode parkeringsmuligheder på Langelandsgade og i p-kælderen for enden af vejen. Med alle disse pragtfulde elementer er I dog også stadig bare en cykeltur fra Indre By, hvor I finder endnu mere kultur og byliv. Her har I fundet en rolig plads i byen. Føl jer hjemme!


Langelandsvej 13, 1. th., 2000 Frederiksberg
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1899
Ejerudgift pr. md.
2.993 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter