fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ÆGTE SOMMERHUSSTEMNING PÅ SOLRIG GRUND. BEMÆRK 68 M2 SOMMERHUS

Del bolig

BEMÆRK 68 M2 IALT

Velkommen til jeres nye fritidsbolig fra 1987 på Sjællands Odde! Med en grundstørrelse på hele 1467 kvadratmeter står det klart, at I udover bolig får en dejligt stor have, hvor I altid kan fange solen, og se masser af dyreliv med både rådyr, fasaner og harer.

Dette fritidshus er indbegrebet af sommerhushygge med samvær og stemning i højsæde! Boligen folder sig ud med entré, badeværelse, to værelser, bryggers, køkken og stue. På samme tid er der hele to gæstehuse og to skure tilknyttet ejendommen, så der er rigeligt med ekstra rum at være i, have sovepladser i og opbevare i! Forholdsvis nye tage på hovedhus og hytte. 

Og der er flere gode detaljer at påpege ved boligen. For eksempel sikrer de to værelser jer, at der både er plads til sove- og børneværelse, samt en ny varmepumpe(2021)

Køkkenet har en dejligt stor mængde bordplads og fremstår i forbindelse med stuen, hvilket inviterer til familiesamvær og hygge! Udenfor er der også et køkken samt masser af plads til at være sammen på terrasser mod henholdsvis nord, øst og vest. Den vestvendte terrasse har tilmed et udendørs bad! Ligeledes er der et overdækket stykke af terrassen mod sydøst, så det er muligt at sidde tørt udenfor i al slags vejr.

Og beliggenheden er bestemt heller ikke dårlig! I kommer rent faktisk til at få en afstand til vandet på under en kilometer, og I kommer til at kunne nå vandet og Molslinien på en fire minutter lang køretur, således at I kan sejle næsten direkte over til huset fra Aarhus.

Odden Havn er beliggende under fem kilometer fra sommerhuset, svarende til en køretur på syv minutter eller en cykeltur på 16 minutter. Her er der et hyggeligt havnemiljø med blandt andet en lækker fiskehandel, isbutik og caféer – et skønt sted til en lille familieudflugt! Også indkøbsmuligheder bliver nemme at tilgå med blandt andet Coop SuperBrugsen Odden en køretur på blot syv minutter fra huset!

Er I på udkig efter et dejligt sommerhus med en skøn beliggenhed, er det bare med at slå til! Det skal lige bemærkes at ejendommen har været ejet af sælger siden 1977, det borger for et godt sted.


Landemærket 33, 4583 Sjællands Odde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
34
Grund:
1467
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter