fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA I SKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Der venter jer en skøn tilværelse, når I har skrevet under og overtaget nøglerne til Lærkevej 12 i den lille, fynske landsby Ørbæk. I bliver nemlig de nye indehavere af en gedigen og indflytningsklar etplansvilla, der med sine 85 kvadratmeter egner sig perfekt til små familier såvel som enlige og par i alle aldre, der ønsker en nem og overskuelig bolig.

Velkommen indenfor!

Hoveddøren tager jer ind i entréen, og den munder direkte ud i opholdsrummet, som udgør hele boligens samlingspunkt. Her glider køkkenet, spisestuen og dagligstuen på hyggeligste vis sammen i ét, og da rummet står med store, sydvendte vinduer, bliver dagslys aldrig en mangelvare. Det er endda herfra, der er udgang til terrassen og haven, hvilket må siges at være guld værd i sommermånederne. Planløsningen forsyner jer ligeledes med tre regulære værelser, og hjemmet afrundes med et tidløst badeværelse samt et bryggers med egen udgang.

Til huset hører en dejlig og nem have, hvor I kan nyde solskinsdagene uden at skulle bruge tiden på at luge ukrudt. Læn jer tilbage i havemøblerne, lad ungerne lege og inviter familien over til grillmiddage i aftensolens skær! Lyder det ikke hyggeligt?

Ørbæk huser et velfungerende samfund med alt, hvad I har brug for i hverdagen – det gælder både dagligvarebutikker, specialforretninger, spisesteder og meget, meget mere. Børnefamilien kan se frem til den korte afstand til skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og omegnen er rig på skøn natur med mulighed for blandt andet at gå tur i Ravnholt Skovene. Prikken over i’et er uden tvivl det faktum, at der kun er 10 kilometer ind til Nyborg, som altså lynhurtigt kan nås i bil, mens I kan køre til henholdsvis Odense og Svendborg på bare en halv time.


Lærkevej 12, 5853 Ørbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
85
Grund:
790
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter