fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLYT IND I ET LILLE OG FREDET STYKKE KOLDING-HISTORIE

Del bolig

Jeres nye hjem ligger i den mest charmerende kulisse, I kan forestille jer, for I flytter ind i en fredet ejendom på Låsbygade, hvor bygningen lige siden år 1601 har charmeret forbipasserende med sine småsprossede vinduer og sin fine bindingsværksfacade. Med andre ord, her har I lige nu mulighed for at folde tilværelsen ud i et lille stykke Kolding-historie på en af byens mest centrale adresser!

Træder I ind gennem porten, fortsætter den charmerende kulisse, for I møder en baggård med toppede brosten og en grøn oase, hvor I kan nyde solen. Herfra går turen indenfor til lejligheden, som står klar med en pæn og yderst velholdt boligoplevelse, for det er tydeligt, at der er investeret i de løbende forbedringer, så hjemmet er fulgt med tiden, men fritliggende bjælker minder jer stadig om husets sjæl og alder.

Turen starter i en lille fordelingsentré, som leder jer videre til bl.a. et nydeligt flisebadeværelse, der er indrettet med bruseniche. Lejligheden råder over 66 kvadratmeter, og foruden badeværelset er de godt fordelt på både et rummeligt soveværelse, en indbydende stue og et køkken, der byder på en tidløs indretning samt muligheden for at etablere en lille spisekrog. Her er scenen sat for en morgenkaffe, der indtages i ro og mag.

Lejligheden passer perfekt til såvel singler som par i alle aldersgrupper, og beliggenheden vil tiltrække alle jer, der drømmer om at bo med bylivet lige udenfor gadedøren. Låsbygade folder sig nemlig ud med en symfoni af specialbutikker, spisesteder og take-away, der fortsætter i nabogaderne, og selvom I befinder jer i hjertet af byen, har I også rekreative åndehuller omkring jer. I bliver naboer til den grønne bypark og ikke mindst Slotssøen, som inviterer på nogle flotte gåture.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!
Låsbygade 56, st., 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
66
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1601
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter