fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE SOMMERHUS MED VANDUDSIGT - BELIGGENDE I FØRSTE PARKET

Del bolig

Vi byder dig hjertelig velkommen indenfor på Kystvejen 85, hvor et fantastisk sommerhus nu står til salg og kan blive netop dét afbræk fra en travl hverdag, som du har gået og ledt efter.

Huset på denne idylliske adresse er opført i 1955, og planløsningen råder over 38 veludnyttede kvadratmeter. Du kan tilgå det stemningsfulde hjem via køkkenindgangen eller fra den overdækkede terrasse, hvorfra du kommer direkte ind til stuearealet. Inde i det fælles opholdsrum kan du nyde godt af en dejlig loftshøjde med loft-til-kip løsning. Med træbeklædte vægge og pæne plankegulve får du et samlingspunkt, der i den grad inviterer til hyggelige stunder med mennesker, du holder af. Stuen åbner op ind til to gode værelser med mulighed for etablering af sovepladser. Dertil har du et gæstetoilet med vindue og flotte klinker på gulvet. Som en forlængelse af det hyggelige hovedhus har du en træterrasse med plads til møblement og grønne tilføjelser. Med direkte kig ud til vandet får du ikke en meget skønnere ramme om middagen under åben himmel. Et anneks, der på flotteste vis matcher resten af udtrykket, byder på endnu flere sovepladser - samt et tilhørende badeværelse med separat badeafsnit.

Med et flisebelagt terrasseområde får du masser af plads udenfor, hvor du kan glæde dig over de naturskønne omgivelser - og vand og frodig beplantning som tætteste nabo. Sidst men ikke mindst hører der en carport med til grunden, hvor bilen kan holde i læ for vind og vejr.

Handrup Strand er en børnevenlig strand med lavt vand, sandbund og badebro. Samtidig befinder du dig tæt på både Ebeltoft by og Djurslands mange seværdigheder og aktiviteter. Det fantastiske naturlandskab Mols Bjerge med udsigtspunkter ligger i vestgående retning, ikke langt fra Handrup. I Ebeltoft har du masser af specialbutikker og gode dagligvarebutikker, og med både Skandinavisk Dyrepark, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Gl. Estrup slot og museum samt Kalø slotsruin - for bare at nævne et udpluk - har du rigeligt med udflugtsmål i omegnen at gå på opdagelse i. Kontakt os endelig for en fremvisning, for dette sommerhus skal opleves med egne øjne!


Kystvejen 85, 8400 Ebeltoft
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
38
Grund:
1175
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1955
Ejerudgift pr. md.
4.955 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter