fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN BOLIG PÅ LANDET, MED GODT ANNEKS

Del bolig

"Ren balsam for sjælen" i boligform med hyggeligt anneks og fantastisk have!

Skal jeres kommende bolig være mere end bare et hus? Men et hjem, der oser af tryghed, hygge og hjemlighed, hvor I kan etablere jeres egen oase – både for jer selv og jeres evt. gæster i det charmerende, tilhørende anneks. Tilmed i fantastiske omgivelser tæt på flere hyggelige stationsbyer, smukke skove og blanke søer.

Så har vi et virkelig godt bud på jeres nye hjem lige her på Kyringevej 110 få kilometer fra stationsbyen Nyrup. Der er tale om en stemningsfuld og yderst flot vedligeholdt villaejendom fra år 1900, som står i indflytningsklar stand med 114 etagemeter og en spændende planløsning, der især henvender sig til den lille familie. Annekset er perfekt til kontor/atalier eller hvad hjertet begærer.

Selve villaen inviterer indenfor til den skønneste afdeling med spisestue og opholdsmiljø, der er inddelt med henholdsvis rustikke klinker og et flot, lyst trægulv. Brændeovnen og de synlige bjælker i loftet sørger for at opretholde den varme atmosfære, og så er der naturligvis også adgang til det rummelige, åbne spisekøkken, som står i god stand med pæne hvide fyldningslåger og masser af skabs- og skuffeplads. Endelig indeholder etagen også en funktionel baggang med en fuldt integreret skabsvæg samt et stort, nydeligt badeværelse med separat brus. Hele 1. salen består af ét åbent lokale med smukke hvidmalede plankegulve og synlige loftsbjælker – en spændende afdeling, som kan udnyttes og indrettes på mange brugbare måder.

Lige ved siden af villaen står det flotte og meget hyggelige anneks, opført i samme stil.  I annekset er der både brændeovn og gulvvarme. På grunden findes ydermere et par fine udhuse samt en rummelig carport fra 2012, og endelig kan I se frem til at opleve den smukke have, der for alvor kan få roen til at sænke sig – med vildmarksbad og en stor, hyggelig bålplads er der lagt op til mange gode stunder i det grønne, som breder sig over et stort areal på mere end 1.000 kvadratmeter!

Så bliver det ikke bedre!
Kyringevej 110, 4296 Nyrup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
1043
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter