fbpx
Plantegning Zoom

SKØNT FRITIDSHUS OMGIVET AF KLITTER SAMT HAVKIG FRA GRUNDEN

Del bolig

Krylen 8 er adressen, som I fremover skal indstille på gps?en, når weekendtasken er pakket og kursen er sat mod fritidshuset. Her, få skridt fra vandet, venter en skøn fritidsejendom jer nemlig i de smukkeste omgivelser - jeres kommende oase, hvor livet kan nydes langt væk fra byens larm og travle hverdage.

Krylen ligger helt fantastisk i et smukt landskab, hvor fine klitter pryder omgivelserne og skaber de fineste rammer om alle områdets charmerende fritidshuse. I mængden skaber dette fritidshus dog hurtigt blikfang med sin solgule facade og klassiske byggestil, der nemt kan charmere enhver.

Huset fordeler sig over 76 m2 og er perfekt udnyttet med intet mindre end tre værelser, et super praktisk bryggers med vaskefaciliteter og et skønt køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse med stuen. Værelserne er af rigtig fin størrelse og det samme gør sig gældende for leverummet. Her er plads til både børn og voksne - ja, tilmed overnattende gæster, og det er ikke svært at forestille sig de hyggelige sommeraftener, hvor det knitrende brænde fra brændeovnen sætter stemningen for de mange hyggelige timer, som I i fællesskab kan bruge her.

Vi bevæger os udenfor, hvor en store terrasse breder sig mod syd hvorfra der er havkig og øst hvorfra du kan nyde Stadil Fjord, så I kan nyde den lune sommersolen fra morgen til aften, imens den frie udsigt breder sig som det flotteste baggrundsbillede.

Fra adressen tager det bare få minutter at gå gennem det frodige landskab og ned til Houvig Strand?s hvide sand og brusende bølger, der hurtigt tilfører en skøn feirefornemmelse til en hvilken som helst sommerdag. De daglige indkøb klarer I inden for fem minutters køretur i Søndervig, ligesom at Ringkøbing bare ligger 15 minutter herfra og lokker med sit hyggelige byliv, hvor I kan nyde kultur, gastronomi og meget mere.

Samtidig kan det oplyses, at Nordeuropas største vandland er påbegyndt opført i Søndervig - så her er der virkelig mulighed for skønne vandoplevelser både for store og små.

Jeres nye fritidshus venter på Krylen 8.

Kontakt os i dag for en fremvisning.Krylen 8, 6950 Ringkøbing
Pris:
2.875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
76
Grund:
2006
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1998
Ejerudgift pr. md.
2.292 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter