fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

CHARMERENDE TRÆHUS I NATURIDYLLISKE OMGIVELSER – PERFEKT STARTERHUS

Del bolig

Er I på udkig efter et hjem med plads til afslapning, naturoplevelser og hyggestunder? – det perfekte starterhus i naturskønne omgivelser? Så finder I svaret i Fåborg nær Esbjerg, hvor I får hjerterum og muligheder for hyggelig indretning og etablering af et en fed underetage.

Huset fremstår yndigt og charmerende; det er et rødt træhus med hvide vinduesrammer, som byder jer velkommen. Og huset står med en høj kælder, så stueplanet ligger ugeneret, hvilket også medføre et dejligt lysindfald i jeres bonusetage. 

Indenfor hjemmets fire vægge er det en overskuelig rumfordeling, der sørger for at skabe hjerterum. Husets midte finder I i stuen, hvor der er god plads til at indrette jer hyggeligt. I kan nemt indrette jer med et afslappende sofaarrangement samt et spisestue-areal. Fra stuen får I delvis åben adgang ind til boligens køkken, som viser sig med alt det fornødne og et funktionelt viktualierum. Resten af stueetagen rummer et badeværelse og to gode værelser, der kan bruges til soveværelse til voksne og børn, eller I kan indrette et hjemmekontor i det ene.

I kælderen er det muligheder og atter muligheder, der står og venter på lige netop jeres fantasi, hvor der er plads til, at I virkelig kan være kreative. Her kan I etbalere nogle fede rum, som kan bruges til lidt af hvert, hvad end det er træningsfaciliteter, det helt store hobbyrum eller hjemmebiograf, I har brug for, så er mulighederne mange.

Ejendommens have fremstår overskuelig, hvor en plæne langs huset står klar til leg og boldspil for hele familien. Huset er i selskab af en carport, hvor I kan stille bilen i tryghed for alt slags vejr.

Med en kort tur bag rattet er I tæt på alle hverdagens gøremål, hvad end det er skole, indkøb, pasningstilbud eller fritidsaktiviteter. Og som en lille bonus til livet i landidyl, så har I ikke langt til skønne Esbjerg eller Varde.

Book en fremvisning allerede i dag, så I kan komme og se det charmerende hus og de mange muligheder i kælderen.


Krosvinget 10, 6818 Årre
Pris:
398.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
62
Grund:
624
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
1.155 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter