fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIGT PARCELHUS PÅ SKØN GRUND KUN 4 KM FRA HERNING BYMIDTE

Del bolig

Er I på jagt efter en gedigen bolig, der skal danne rammerne om jeres familieliv de kommende mange år, og som skal være centralt beliggende tæt på Herning, så har vi her drømmehuset til netop jer! Det er nemlig med stor glæde, at vi nu kan byde jer velkommen indenfor på adressen Kristiansvænget 9!

Her venter jer nemlig en skøn, velholdt bolig fra 1957, der er løbende renoveret og optimeret, så den i dag fremstår i god stand - på samme tid er der mulighed for, at I selv kan præge indretningen, som I ønsker! Huset er beliggende på en stor grund, der både byder på have med græsplæne, blomsterbede, flot indkørsel med flisebelagt forhave samt garage, og sidst men ikke mindst venter jer en dejlig, stor terrasse med udgang fra køkkenalrummet, så det om sommeren fungerer som en naturlig forlængelse af inderummet.

Den veldisponerede plantegning byder på særdeles god udnyttelse af de i alt 107 kvm, og I kan derfor se frem til både entré, fordelingsgang, to gode værelser, brugbart bryggers med både vaske- og tørrefaciliteter samt skabsplads, badeværelse med brus og et stort køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med den store stue. Huset fremstår indflytningsklart, og det er op til jer, om I vil modernisere nogen af rummene, eller holde udtrykket, som det står nu. Ikke desto mindre har huset stort potentiale og et dejligt lysindfald i alle rum - særligt i alrummet finder I husets hjerte, hvor familien hver dag kan mødes over et måltid mad og snakke om dagen, der er gået.

Med nøglerne til denne bolig bosætter I jer i et meget roligt og familievenligt kvarter i et hyggeligt parcelhusområde med skole, fritidshus samt sports- og kulturcenter få hundrede meter væk! Hverdagens fornødenheder kan klares i det lokale supermarked, Rema 1000, mens Lind også byder på flere spisesteder. Beliggenheden er også særdeles fordelagtig i forhold til Herning, da I her kun har knap 4 km ind til Herning Bymidte, hvilket gør pendler-tiden meget attraktiv!

Tilbage er vist kun at sige: Velkommen hjem!
Kristiansvænget 9, 7400 Herning
Pris:
1.345.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
107
Grund:
902
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.716 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter