fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR ETPLANSVILLA MED BRÆNDEOVN

Del bolig

Nu udbyder vi en etplansvilla fra 1972, der har en fredelig placering på en lukket vej tæt på indkøb og Kolding Friskole. Overalt i boligen bliver I mødt af en lys og behagelig stemning, og i den rummelige stue er der direkte udgang til et hyggeligt terrassemiljø med fiskedam.

Med denne bolig kan hverdagslivet udfolde sig på bedste manér, og den funktionelle planløsning indeholder blandt andet et pænt køkken med store vinduespartier, så rummet er fyldt med lys. Elementerne er holdt i et moderne design, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. I stuen bidrager brændeovnen til den gode atmosfære, og det vil være ligetil at indrette et rart opholdsrum med både sofahjørne og spisebord. I alt har boligen to værelser, der begge er etableret med skabsplads, og fra det ene værelse kan I tilgå husets badeværelse. Desuden består boligen af en entre, et gæstetoilet og et bryggers med vaskemaskine.

I den lukkede have kan I nyde tilværelsen i sommerhalvåret, og der er etableret to terrasser, hvor I helt uforstyrret kan slappe af i hinandens selskab. Haven er anlagt med flere hyggelige kroge, og den store rhododendronbusk vil stå i et flot blomsterflor i det sene forår. I den murede carport kan bilen parkeres på behørig vis, mens I også finder et skur på grunden.

Beliggenheden er ideel for jer, der ønsker en fredelig placering med minimal trafik, og I kan foretage de daglige indkøb inden for 550 meter. I vil ligeledes være i gåafstand til Kolding Friskole og en daginstitution, hvor de mindste kan blive passet, og I kan gå tur i grønne områder såsom Marielund-skoven og Apotekerengen, når I trænger til lidt luftforandring. Det tager blot fem minutter at køre ind Kolding midtby, hvor I bliver mødt af et væld af forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud, og dertil kan I komme på motorvejen inden for fire minutter.

En dejlig ejendom med en god beliggenhed – kontakt os gerne for en fremvisning.
Korsørvej 1, 6000 Kolding
Pris:
1.925.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
109
Grund:
883
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.872 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter