fbpx
Plantegning Zoom

FLOT, LYS FAMILIEVILLA I DE TRYGGE RAMMER AF EN LUKKET VEJ

Del bolig

Glæd jer, for på Kornvænget 163 venter børnefamilien den perfekte boligpakke; her overtager I nemlig en lys og indbydende etplansvilla med en have fuld af sol, og hele herligheden ligger i de trygge rammer af en lukket vej med få hundrede meter til skolen og ud til stort grønt fællesområde med en stor dejlig legeplads. Om morgenen kan de større børn altså sendes afsted på egen hånd, og I har ikke meget længere til nærmeste daginstitution eller områdets mange fritidsaktiviteter. Her i Frederikssund er det i det hele taget nemt at falde til, for byen har alt, hvad I kan ønske jer, og I befinder jer aldrig mere end en kort cykeltur fra S-toget, butikslivet i bymidten eller den skønne natur langs kysten. Villaen ligger med få minutters gang til den helt nyåbnede svømmehal og idrætsby samt få minutters gang til Ådalen, som er Frederikssunds store rekreative område.

Beliggenheden sørger for de første mange gode oplevelser, og derefter tager boligen over! Allerede når I drejer ind i carporten, får I indtryk af en dejlig villa, der bærer tydeligt præg af løbende vedligehold. Huset er opført i 1978, og indendøre byder det på 158 kvadratmeter, der gennem årene er opdateret med diverse istandsættelser, hvilket har efterladt jer et lyst og tidssvarende hjem, der passer perfekt til den moderne børnefamilie.

I kan starte turen enten i entréen eller i et nydeligt bryggers, hvor der er gjort plads til vaskefaciliteterne og rigelig opbevaring. Denne bolig har plads til den store børnefamilie, for samlet set giver planløsningen jer hele fem værelser, hvoraf de fire ligger i en separat afdeling med det pæne badeværelse - sidstnævnte suppleres desuden af et fint gæstetoilet. De mange værelser giver jer mulighed for at indrette både en forældreafdeling, børneværelser og måske et hjemmekontor eller et gæsteværelse. Det er helt op til jer!

Det vigtigste rum af dem alle har vi gemt til sidst, og her er selvfølgelig tale om det store opholdsmiljø, hvor det nyere spisekøkken ligger i åben forbindelse til den skønne stue. Helt i tråd med tidens tendenser præsenterer køkkenet sig flot med hvide, stilrene og grebsfrie elementer, og der er indtænkt god bordplads. Også stuen bliver et naturligt samlingspunkt, og her kan I se frem til hyggestunder, hvor der tændes op i brændeovnen, mens de store vinduer indrammer en hyggelig have. Når foråret kommer, kan I til gengæld åbne skydedøren direkte op til udelivet i jeres herlige have, der ligeledes er som skræddersyet til jer med børn. Tilmed to store markiser ved terrasserne mod både øst og vest. Afslutningsvis to gode skure hvoraf det ene er isoleret.

Kornvænget 163, 3600 Frederikssund
Pris:
3.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
899
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
4.533 kr.

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /var/www/html/wp-content/themes/brikk/single-nsa_js_property.php on line 666

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter