fbpx
Plantegning Zoom

160 KVM UNDER SAMME TAG OMGIVET AF GREJSDALEN

Del bolig

Kongsvej 7 er hjemsted for en hyggelig og rummelig ejendom, som samlet set råder over 160 kvadratmeter under samme tag. Her er der med andre ord god plads til at udleve sit nye boligkapitel – endda i særdeles eftertragtede naturskønne rammer.

Ejendommen har prydet adressen siden 1938 og er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk. Her får I glæde af en velindrettet bolig med en stor anvendelig kælder. Som et ekstra plus får I glæde af den solrige have, der breder sig ud omkring ejendommen med plads til store og små familiemedlemmer – dermed er der plads til alt lige fra leg og spil til hyggelige middage og sommeraftener på terrassen. Som kronen på værket venter der utallige hyggekroge, hvor I kan slappe af og bare nyde tilværelsen.

Hoveddøren åbner op til stueetagen, der på praktisk vis er hævet fra gadeniveau, således at den højloftede kælder har vinduer. Boligen er helt klar til indflytning, og den viser sig med stilrent interiør samt en hyggelig og hjemlig atmosfære. Planløsningen viser sig først og fremmest med en entré, og herfra er der videre afsæt til den store og hyggelige stue med brændeovn, som munder ud i en charmerende udestuen med fantastisk udsigt over Grejsdalen. Etagen huser også et stort og stilrent køkken med alt i hårde hvidevarer samt et stort toilet, mens førstesalen byder på to gode værelser. Det hele afrundes med kælderen, som byder på badeværelse, vaskerum, værksted og diverse disponible rum, der kan benyttes præcis, som I ønsker.

Her er I omkranset af Grejsdalen, der udgør landets dybeste og (måske) smukkeste dalstrøg. Hvis I holder af naturen og elsker at være aktive – men samtidig ønsker at være tæt på byen - er I med andre ord kommet til det helt rigtige sted . Her er I sikret en nem og bekvem tilværelse med alle hverdagens fornødenheder tæt på jer. Der er nemlig ikke andet end 2,5 kilometer ind til midten af Vejle.


Kongsvej 7, 7100 Vejle
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
394
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
2.023 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter