fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE SOMMERHUS I FØRSTE PARKET TIL STOREBÆLT

Del bolig

Nu står det mest idylliske sommerhus til salg - der tilmed har vandet som tætteste nabo - med helt fantastisk panoramaudsigt over Musholm Bugt, du vil se Storebælt broen til syd, solnedgang over Fyn i øst til Reersø mod nord - en helt unik beliggenhed som kun sjældent bliver udbudt! Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor på adressen, som skal opleves med egne øjne!

Indenfor alt lyst og indbydende, her møder du først en entré med fine opbevaringsmuligheder, og herfra kan du tilgå stuearealet, der står i åben forbindelse til køkkenet. Det fælles opholdsrum har brændeovn, indbygget opbevaringsrum og plads til sofaarrangement, hvorfra du kan nyde udsigten til blå himmel. Det funktionelle lyse køkken med god skabsplads og opvaskemaskine er holdt i en stil, der matcher resten af husets hyggelige atmosfære, og med spiseafdeling tæt på madlavningen kan du samtale med middagsgæsterne via den åben tilgang til stuen med den mest fantastiske panoramaudsigt, og det uden at forlade køkkengryderne. Hjemmet har to gode værelser, der er oplagte som sovepladser eller fritidsrum, alt efter behov, og slutteligt har du et gangareal og et nydeligt flisebadeværelse.

Sommerhuset er opført i 1954, og et skønt overdækket terrasseområde med plads til havemøbler og grill er en fantastisk forlængelse af de indendørs m2. Haveanlægget har en stor lukket græsplæne, frodig beplantning, udhus og masser af plads til leg eller rolige stunder - og som prikken over i´et er hybenbuske og bølgeskvulp nærmest en direkte fortsættelse af din private oase. Til huset hører en stor privat strandgrund/badestrand hvor man kan have en mindre båd/kajak liggende.

Med den store grund til vandkanten på egen fine sandstrand, giver det mulighed for at bygge op til 15% hvis dette ønskes.

Kongsmark Strand er et dejligt, stille og fredeligt ferieområde, hvor du kan glæde dig over et bakket naturlandskab, flot kilometerlang sandstrand, fine fiskemuligheder og legeplads med fællesområder lige om hjørnet.

Er du til vandsport, er området oplagt til windsurfing, og der er et væld af vandreruter lige indenfor rækkevidde. Kort sagt er naturoplevelsen helt tæt på, når denne skønne adresse kan kaldes hjem.

Der er 1,5 km til Stillinge Strand som byder på gode spisesteder og købmand, få minutter til IS og Grillbar og købmand ved Kelstrup strand, samt under 10 minutter til motorvejen. Halvøen Reersø har desuden en enestående natur, der er værd at gå på opdagelse i, og både Tissø og Slagelse Lystskov er gode destinationer til gåturen. Vikingborgen Trelleborg er et populært udflugtsmål under 10 km. fra adressen, og der er en - Min Købmand- i Stillinge Strand til at klare de daglige indkøb. Tøv ikke med at tage kontakt, for denne imponerende beliggenhed fortjener en fremvisning!Kongsmarkvej 165, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
63
Grund:
1265
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter