fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED PRIVAT TAGTERRASSE PÅ 30 KVM

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED PRIVAT TAGTERRASSE PÅ 30 KVM
- Med charme, karnapper og mange ekstra kvm


Her på Kongovej 22 venter en rolig hverdag på grænsen mellem byliv, villakvarter og fantastisk natur. Den flot istandsatte lejlighed på 87 BBR-kvm. rummer 3 værelser + et loftsværelse på 30 kvm. (målt ved gulvet), der ikke er godkendt til beboelse, dertil hører en stor tagterrasse med kig over nabolagets tage.

Adressen er hjemsted for en stor, præsentabel og villalignende ejendom, og denne lejlighed fordeler sig over de to øverste etager. Det er både et plus når det kommer til udsigt og lysindfald, men det er bestemt også en fordel, at I slipper for larmende overboer. Ejendommen er ombygget og istandsat for 12 år siden; bl.a. med nyt tag, nye vinduer, nye badeværelser m.m., og denne lejlighed er efterfølgende istandsat i 2019/2020 med bl.a. helt nyt køkken. I bliver samtidig en del af en god og velfungerende ejerforening med lave fællesudgifter samt et hyggeligt naboskab.

Når I træder ind over dørtærsklen, møder I en dejlig bolig, hvor den nordiske minimalisme er gennemgående. Det i forvejen imponerende lysindfald er hjulpet ekstra på vej af de hvidmalede gulve, vægge og lofter – og alt interiør følger trop og står snorlige. Der er praktisk talt ikke en finger at sætte på noget som helst. Det nye køkken og stuen ligger i åben forbindelse til hinanden og fungerer som boligens omdrejningspunkt, og det er fra stuen, der er udgang til tagterrassen, som uden tvivl skal opleves med egne øjne. Dens flotte størrelse gør den utrolig anvendelig, og den nyder selvfølgelig godt af eftermiddags- og aftensolen. Denne etage byder også på to regulære værelser og et topmoderne badeværelse med gulvvarme, mens det ekstra værelse øverst til kippen fuldender boligen – endda med kig til Øresund, Københavns tårne og solnedgangen. I får desuden ekstra opbevaring i form af et privat kælderrum, privat cykelskur og fælles vaskekælder.

I bosætter jer i et eftertragtet område, der udgør et sandt slaraffenland for alle, der ønsker den perfekte kombination af ro, byliv og natur. Fra bopælen er der kort afstand til offentlig transport såvel som til Amagerbrogades bybillede – men der er heller ikke andet end 1 kilometer til Amager Strandpark, som giver ideelle forhold til alt lige fra solbadning og forfriskende dukkerter til vandsport såsom kajak og vindsurfing. Jeres nye nabolag huser selvfølgelig også dagligvarebutikker og take-away, og på cykel tager det ikke mere end 15 minutter til indre by.

Kongovej 22, 2., 2300 København S
Pris:
4.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
87
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
2.546 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter