fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 306 M2 UNDER SAMME TAG! VESTVENDT HAVE OG SKØN BELIGGENHED

Del bolig

Her får I hele pakken!

Drømmer I om et dejligt hjem, hvor der er plads til familien? Et hus med separat forældre og børneafdeling, fantastiske leverum og tilmed den helt rigtige beliggenhed? Så er I havnet det rette sted, for det er netop det, der venter jer på Kobbelgårdsvej 31, her får i 306 kvadratmeter under samme tag!

Her flytter I ind i et roligt villakvarter, hvor grønne vidder strækker sig for enden af vejen og hvor I ikke skal bekymre jer om trafikerede veje og byens larm. Her er fred og ro, trygge rammer og skøn natur nøgleordene. Samtidig er der busforbindelser lige rundt om hjørnet og så tager det mellem to og ti minutter at cykle til de mange supermarkeder og forretninger, de omkringliggende uddannelses og daginstitutioner samt fritidsaktiviteter, byens kulturelle oplevelser og fornøjelser for både børn og voksne. Det hele er i behagelig afstand fra adressen, så I aldrig skal mangle noget.

Beliggenheden er super god, det har vi fået slået fast, men villaen formår lige at sætte prikken over iet på herligheden. I får 192 m2 at finde jer til rette på - rigeligt til den store eller sammenbragte familie. Planløsningen er veludnyttet med en super god børneafdeling, der består af tre soveværelser med skabsplads samt et nydeligt brusebadeværelse i samme afdeling. Imens kan forældre glæde sig over den suveræne forældreafdeling, der byder på to værelser, så I kan få et stort soveværelse og et separat walk-in closet eller eventuelt et hjemmekontor. Til soveværelset hører et privat badeværelse med bruseniche, spabad og intet mindre end en sauna. Vi fortsætter ind i leverummene, som består af et stort køkken-alrum med tilhørende bryggers, en fantastisk stue og en super hyggelig havestue med grovkøkken, ovenlysvindue og direkte udgang til terrassen. Her er masser af plads til, at familien kan samles ved store begivenheder, højtider og sammenkomster, samtidig med, at man nemt kan trække sig tilbage. Planløsningen er udnyttet helt optimalt.

Huset suppleres af en super flot garagebygning med værksted og udhus samt en dejlig have med det skønneste terrasseområde og grønne arealer, der vender perfekt mod vest, så I kan nyde solen fra eftermiddag til aften.

Her venter jer den perfekte familievilla.

Kobbelgårdsvej 31, 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
192
Grund:
1123
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1998
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter