fbpx
Plantegning Zoom

PRÆGTIG EJENDOM MED SKØN BELIGGENHED I VERNINGE!

Del bolig

Velkommen til Knarreborgvej 26 i Verninge, hvor der står et pragtfuldt bolig, der nu kan blive jeres nye hjem. Hjemmet har kvaliteten i højsædet, og det er perfekt til familierne eller parret i alle konstellationer og stadier af livet.

Boligen er opført i 1896, hvilket giver boligen en fantastiske charme og sjæl, og facaden fremstår fremragende flot med de rosenrøde mursten. Til husets ydre er desuden den levende forhave, og den store baghave, der byder på en solrig overdækket terrasse – der med sin sydvendte placering garantere det optimale udbytte af solens stråler.

Boligens indre byder på 162 veludnyttede kvadratmeter fordelt på 7-værelser. Planløsningen giver mange muligheder for deling, og når det kommer til indretningen er der derfor kun fantasien der sætter grænser for anvendelsesmulighederne.

Der er to køkkener på stueetagen, hvor det ene byder på et klassisk lyst design hvor elementerne fylder rummet godt ud. Der er ligeledes to badeværelser på stueetagen, hvor det ene har separat brus. Derudover byder stueetagen på et værelse, et disponibelt rum og vaskerum – samt tre gode stuer, der har et skønt lysindfald gennem dannebrogsvinduerne.

For enden af den rustikke spiraltrappe ligger førstesalen, der byder på en rummelig repos og to store værelser. Værelserne har loft til kip, med bevarede træbjælker, der vidner om boligens byggeår, og værelserne har et forrygende lys samt en åben atmosfære.

Med jeres nye adresse på Knarreborgvej 26 i Tommerup får I en super beliggenhed med blot 25 minutters kørsel til Odense C samt gode forbindelser ved Knarreborgvej samt Assansvej. Hjemmet venter i Verninge, der er et super sted at bo, men endnu bedre sted at leve. Byen har et fantastisk sammenhold og godt socialt liv, og der findes gode skoler, daginstitutioner samt dagligvarebutikker i nærområdet.

Halvdelen af ejendommen er udlejet, hvorfor en køber vil kunne sidde for en billig husleje.

Knarreborgvej 26, 5690 Tommerup
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
162
Grund:
1034
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1896
Ejerudgift pr. md.
1.608 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter