fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE OG TOPMODERNE 2 V’ER MED ALTAN I AARHUS C

Del bolig

På Klostertorvet 11, 3.1. møder du en indflytningsklar og veldisponeret lejlighed, der nu står ledig og kan blive dit nye hjem! Hjertelig velkommen!

Det første rum, du kommer ind i, er stuen - det fælles opholdsrum - hvor du til højre har et pænt køkken med stilfulde fronter, og du kan have et fint spisebordsområde, så du let kan samtale med middagsgæsterne under madlavningen. I modsatte hjørne kan du etablere et dejligt sofaområde, hvor smukke altandøre med hvælving og glas sikrer et skønt indfald af dagslys.

Til venstre for indgangspartiet finder du det klassiske og fuldt funktionelle badeværelse med vaskemaskine og afskærmet brus i glas, hvilket er med til at skabe en særlig strømlinet og minimalistisk atmosfære. Soveværelset har plads til både seng og tøjstativ, og med opbevaring under sengen kan rummet udnyttes til fulde. Lejligheden er oplagt til personen, der ønsker at bo alene eller parret.

Den solfyldte altan er et attraktivt spot, hvor du kan have havemøbler stående og glæde dig over det frie kig ud over Aarhus hustage.

Ejendommen er fra 2015, og du får en fælles tagterrasse til fri afbenyttelse, så du kan sidde heroppe med mennesker, du holder af og nyde den blå himmel og friske luft. Derudover har gårdarealet i træ fine siddepladser og bede med grønne tilføjelser. Kort sagt er der rig mulighed for at bruge de pæne udendørsfaciliteter, og især i de varme sommermåneder er disse arealer nogle rare udvidelser til de indendørs kvadratmeter.

Du befinder dig helt centralt i Aarhus som den nye ejer af denne lejlighed, og et hav af forretninger, restauranter og kulturtilbud venter udenfor hoveddøren: latinerkvarteret byder på mange gode oplevelser. Du har havnefronten en kort gåtur væk, og Å’en er også blot et stenkast væk. Offentligt transport kan nemt føre dig rundt i byen, og der er kun omkring 1 km. hen til Banegårdspladsen med forbindelser til resten af landet.

Vi glæder os til at tage imod dig til en fremvisning, dit næste drømmekapitel venter lige om hjørnet!
Klostertorvet 11, 3. 1., 8000 Aarhus C
Pris:
2.375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
47
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2015
Ejerudgift pr. md.
1.512 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter