fbpx
Plantegning Zoom

PÅ STILLE VILLAVEJ I PANDRUP UDBYDES VELINDRETTET BOLIG MED MASSER AF PLADS

Del bolig

Indvendigt:

Fra forgangen er der adgang til godt indrettet bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra gangen træder du ind i boligens store køkkenalrum – her er der er nyt hvidt køkken fra 2019 med masser af skuffer, stort integreret køleskab, integreret opvaskemaskine, stor induktionskogeplade og væghængt emhætte. Ved den store bordplade er der masser af arbejdsplads, og 2 gode siddepladser. Der er adgang til det ene af husets 5 værelser direkte fra køkkenet. I alrummet er der plads til hele familien, og åbner du de dobbelte terrassedøre ud til terrassen, er det næsten som om rummet går i ét med uderummet. Masser af lys, gennemgående klinke -og trægulve og gulvvarme overalt i huset, er også ét af plusserne.

Fra køkkenalrummet, er der åben fordelergang til endnu 2 værelser samt til husets ene badeværelse, der er indrettet med klinker og muret bruseniche. Gennem de hvide franske dobbeltdøre, kommer du ind i husets stue. Her er trægulv, brændeovn og stort vinduesparti ud imod den lukkede have. En stor regulær stue med god plads, og fra stuen er der adgang til endnu 2 værelser; stort soveværelse med faste skabe samt et mindre værelse, som egner sig godt til hjemmekontor eller til børneværelse til de mindste børn, der måske ikke sover igennem om natten endnu.

Fra soveværelset har du adgang til husets andet badeværelse. Her er der naturskifer på gulvet, stor bordplads og skuffer til opbevaring samt en stor bruse/badekabine med bobler, brus, damp mv. Åbner du terrassedøren på badeværelset, kommer du ud på den overdækkede terrasse. Her får du morgensolen og kan træde ud og nyde den med morgenkaffen, eller måske skal her stå et vildmarksbad e.l?


Udendørs:

Huset ligger for enden af en blind vej, og du møder her en stor flisebelagt indkørsel hvor der er plads til flere biler, campingvogn e.l. Haven er lukket og sydvendt, og indeholder flere hyggekroge, bålplads, nedgravet trampolin og brændeskur. Bag huset er der overdækket cykelskur og et lukket haveskur til plæneklipper mv. Den dobbelte muret garage er integreret i huset, og har elporte. Der er rigtig god plads i garagen, som også indeholder et lille teknikrum og har opgang til loftsrum med opbevaringsplads. Udvendigt træværk på huset er nymalet.

Fra vejen er der stisystemer til de omkringliggende veje, ud til Jetsmark Idrætscenter og området hvor den nye skole bliver bygget. Der er under 1 km til indkøb og rundt om ligger flere grønne områder; Pandrup Anlæg, Hullet og Det Grønne Område mellem den nye del af Cannerslundvej og Klosterkrogen -og Klostervænget. De to sidstnævnte gader har fælles velfungerende grundejerforening og her er naboer i alle aldre.


Overtagelse:

Huset kan overtages når som helst, og ved overtagelse vil vægge og karme fremstå nymalede (hvide) og der vil blive foretaget professionel flytterengøring. Det bliver nemt at flytte ind og indrette jeres nye hjem her på Klosterkrogen 12!

Klosterkrogen 12, 9490 Pandrup
Pris:
1.975.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
169
Grund:
910
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2000
Ejerudgift pr. md.
2.045 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter