fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG INDBYDENDE LEJLIGHED I GOD EJERFORENING

Del bolig

Velkommen til Klokkeskovvej 15M hvor en nyligt renoveret og moderne ejerlejlighed venter. Denne bolig er bestående af en stor stue, et værelse, badeværelse, køkken og egen terrasse. Lejligheden har en god planløsning, hvor ikke en eneste af de 57 kvm, hjemmet er bredt ud på, er gået til spilde. Som man træder ind i køkkenet, bliver man mødt af et helt nyt køkken fra 2019. Her har der været fokus på klare, rene linjer og funktionalitet - alle til for at simplificere hverdagen, hvilket altså markerer denne bolig som ideel for studerende, unge par eller små børnefamilier. Bevæger man sig videre ind i stuen, bliver man gjort opmærksom på de nye gulve, som altså er et gennemgående tema for lejligheden - de blev skiftet i både stue, soveværelse og køkken i 2019. Man kan ligeledes bemærke de nye døre, der pryder lejligheden - også de blev fornyet i 2019.

I stuen er der både plads til til et stort spisebord og hyggehjørne med sofa. Dette rum bliver kun forbedret af de store vinduer, som giver et dejligt lysindfald og bevarer lejlighedens moderne ånd. Også i soveværelset er lys og rummelighed i fokus, da de lyse gulve og store vinduer markerer moderniteten, der gør sig gældende for denne bolig.

Hvis man vender sig tilbage mod køkkenet, finder man hjemmets store badeværelse, hvor simplicitet og plads også her er i fokus. Her er der separat bruseniche og skabsplads, men også plads til vaskemaskine.

Hvis man bevæger sig udenfor, finder man lejlighedens egen terrasse. På denne flisebelagte og indhegnede terrasse er der muligheder for mange timers ophold i solen, og så har den også stort potentiale til at blive indrettet med endnu flere detaljer som plantekasser og lækre havemøbler. Med bygningen hører sig gratis parkering, og så er det tilladt at holde husdyr.

Denne bolig befinder sig i Stavtrup, som er kendt for et meget venligt og aktivt naboskab, hvor man f.eks. finder en idrætsforening. Indkøbsmuligheder og daginstitutioner er også let tilgængelige i dette område - Højvangsskolen befinder sig kun 400 m fra hjemmet. Lejligheden ligger derudover i et dejligt område tæt ved natur, hvor Klokkeskoven, fuglereservat og Brabrand Sø alle er inde for kort afstand. Her kan man nyde skønne gåture eller store rekreative områder - perfekt til både den aktive familie, det unge par eller studerende.


Klokkeskovvej 15M, 8260 Viby J
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1990
Ejerudgift pr. md.
1.873 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter