fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OVER 200 M2, STORT SET ENERGINEUTRAL, MEGET HUS FOR PENGENE

Del bolig

CHARMERENDE FAMILIEVILLA FRA 2006 MED GOD ADRESSE

Det her idylliske træhus er opført i 2006, og det står nu klar til at tage imod sine nye ejere. Husets 207 kvadratmeter er veldisponerede, og planløsningen er som skræddersyet til børnefamilien – og det understøttes blot af den rolige og hyggelige beliggenhed i Højby.

Ja, det er svært ikke at forelske sig i denne fine ejendom allerede ved første øjekast. Den lyse træfacade prydes af store vinduespartier, og taget er i rustrøde teglsten – alt i alt et charmerende hus, som skiller sig ud i gadebilledet. Huset er omkranset af en lukket grund, som tæller 868 m2, og den er både anlagt med en stor carport og en lang indkørsel, og dertil kommer den dejlige, grønne have, som indbyder til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Den fine beplantning kræver minimal pasning, og de mange solrige hyggekroge er guld værd, når man bare vil læne sig tilbage i havemøblerne til lyden af fuglekvidder.

Ligeledes er der et 6 KW stort nyere solcelleanlæg på taget, som er med til at reducere energiforbruget betragtelig. Der er også trukket stærk strøm til carporten. Bemærk energimærke A2020. Der er indlagt fibernet.


Indendørs venter en hyggelig, lys og indflytningsklar bolig, som strækker sig over to etager. I bydes indenfor i den hall-lignende entré, og den giver videre adgang til en stor, lysfyldt stue. Her er der god plads til både bløde sofamøbler og et stort spisearrangement, og der er endda to store terrassedøre, der fører direkte udenfor, hvilket må siges at være guld værd i sommermånederne. Ved siden af ligger det store køkkenalrum, som giver plads til at samle hele familien, og det stilrene, hvide køkken (med alt i hårde hvidevarer) giver ideelle rammer om madlavningen. På etagen venter også et bryggers samt en ideel forældre afdeling bestående af et soveværelse og et badeværelse, mens 1. salen er perfekt til børnene med intet mindre end fire værelser og endnu et badeværelse.

I Højby er I sikret en nem og bekvem hverdag. Klokkelyngen er en lille, lukket villavej uden trafik, og kun 500 meter fra hoveddøren ligger byens skole og idrætscenter. I samme afstand har I daginstitutioner og handlemuligheder, og byen ligger samtidig blandt fantastisk natur, som giver jer både strande og skove tæt på. Slutteligt kan I glæde jer over den nemme adgang til motorvejen, hvilket er et stort plus for pendleren.

Klokkelyngen 43, 4573 Højby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
207
Grund:
868
Værelser:
8
Energimærke:
A2020
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter