fbpx
Plantegning Zoom

TOPRENOVERET LEJLIGHED CENTRALT BELIGGENDE I HERLEV!

Del bolig

Nu kan du sætte et dejligt punktum for jagten på den etværelses lejlighed, for du kan lige nu overtage nøglerne til 36 pæne kvadratmeter på en helt central Herlev-adresse. Det er en oplagt boligpakke for singlen eller den studerende, og lejligheden ligger i stueplan med ingen trapper til hoveddøren, så den kan altså henvende sig til folk i alle aldersgrupper.

Du skal sætte kurs mod Klokkedybet, og du kommer nemt dertil, hvis du følger Herlev Hovedgade - samtidig bor du midt mellem to S-togsstationer, henholdsvis Husum og Herlev, som ligger i en radius af 1,3 kilometer fra din hoveddør. Derudover bliver du stort set nabo til BIG Shopping Center, hvor du både kan handle, besøge biografen og lade dig friste af det store butiksvalg, og som prikken over i’et er der heller ikke lang vej til grønne omgivelser i form af Kagsmosen, hvor du kan nyde den friske luft med en tur langs søen.

Hjemme på Klokkedybet 3 bydes du velkommen af en ejendom med byggeåret, 1969, og bag bygningen finder du et grønt fællesareal med perfekte betingelser for sommerdage i solen; her kan du slå dig ned på et tæppe i det gode vejr eller invitere vennerne på grillhygge.

Vender du blikket mod lejligheden, starter turen med et godt førstehåndsindtryk i den smagfuldt indrettede entré; her får du en smagsprøve på et hjem, der er pænt sat i stand. Entréen prydes af et mørkt gulv, der giver kontrast til de hvide vægge, og gulvet skaber en rød tråd til køkkenet, som er indrettet i samme farvetema. Køkkenet står med hvide, grebsfrie elementer, og på bagvæggen er der opsat fine hylder til opbevaring.

De 36 kvadratmeter er godt udnyttet, og planløsningen fuldendes af et stilrent badeværelse med brus samt det vigtigste rum af dem alle: den dejlige stue. Opholdsrummet står som et hvidt lærred, der blot venter på dine kreative indretningsidéer, så flyt direkte ind og fold tilværelsen ud. Det store vindue i enden af rummet vender mod soltimerne i vest, og det inviterer samtidig på udsigt til det grønne fællesareal. Til slut får du også et teknikrum med opbevaringsmuligheder.

Velkommen!
Klokkedybet 3, ST. b., 2730 Herlev
Pris:
1.000.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
36
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
1.807 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter