fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE VILLA TIL DEN KOMPROMISLØSE FAMILIE

Del bolig

Der er kræset for dette pragteksemplar af en villa, som imponerer fra start til slut med et gennemgående harmoniske udtryk, der forener nutidig komfort med moderne æstetik.

Når I ankommer til Kløvertoften, så kan I ikke undgå at bemærke denne flotte villa, der siden 2004 har slået sine folder i nr. 9. Den fordeler sine 217 m2 over et plan og er skræddersyet til et fantastisk familieliv. Særligt det store køkken-alrum og den lyse stue med brændeovn indbyder til familiehygge og giver rig plads til selv den store familie ved højtider og fester. Køkkenet er stilfuldt og nutidigt med mørke bordplader og hvide facader, der diskret skjuler de hårde hvidevarer og understreger det moderne udtryk. Her er et dejligt lysindfald, hvilket er en gennemgående faktor i hjemmet, og fra stuen er der direkte udgang til den solrige terrasse, så I nemt kan udskifte indeliv med udeliv. Planløsningen fortsætter med et vaskebryggers, et disponibelt rum og intet mindre end seks soveværelser og to badeværelser. Værelserne er fordelt således, at der er en suveræn børneafdeling med to soveværelser og et badeværelse i den ene ende, mens forældreafdelingen ligger modsat herfra med master bedroom, et badeværelse med badekar og brus samt et ekstra værelse, der eksempelvis kan anvendes som walk-in closet. De to resterende værelser ligger side om side med hinanden ved køkkenet og er det oplagte valg til gæsteværelse, hjemmekontor eller børneværelser, hvis I drømmer om familieforøgelse.

Et hus som dette er skabt til et dejligt familieliv - og til sådan et hører naturligvis også en skøn have, hvor I kan nyde solen på terrassen, mens børnene boltrer sig på plænen, trampolinen eller ved det bordtennisbord, der i dag står i haven og indbyder til dyst.

Hvad mere kan man ønske sig som familie? En attraktiv beliggenhed? Jamen det får I skam også her, for huset ligger i et roligt område, bare fem minutters cykeltur fra skole, sportshal og indkøbsmuligheder og 15 minutter fra Vejles hyggelige centrum. Vejle byder på gastronomi, spændende arkitektur og kunst, kulturelle oplevelser og ikke mindst masser af flot natur. Det bliver ikke bedre.

Velkommen hjem.


Kløvertoften 9, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
217
Grund:
950
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter