fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT SOMMERHUS PÅ DEJLIG GRUND PÅ GOD ADRESSE

Del bolig

På en hyggelig matrikel med en god plæne og store træarealer for enden af en stikvej finder I dette charmerende sommerhus i træ, der med et lyst og luftigt indre kan alt, hvad et sommerhus skal kunne - og så meget tæt på vandet.

Boligens 70 kvadratmeter fordeler sig på et køkken i forbindelse med en stue, tre værelser og et badeværelse, og yderligere en udestue samt to overdækkede terrasser giver hjemmet en behagelig atmosfære med et dejligt lysindfald. Køkkenet giver både fin opbevarings- og bordplads, endda med opvaskemaskine, så tiden i stedet kan gå med bræt-, puslespil eller hygge med familien, og et godt vindue, som kaster lys ind på den charmerende hvidmalede trævæg, giver den helt rette sommerstemning. Den direkte forbindelse til stuen giver et godt flow i planløsningen, og loft til kip giver stuen en luftig fornemmelse, som understreges af de store, sydvendte vinduespartier. Her er god plads til både spisebord og sofaarrangement, hvorfra I kan nyde den hyggelige knitren og varme, orange nuancer fra brændeovnen, når mørket falder på. Værelserne er veloplyste, og her er plads både til flere enmandssenge og køjesenge samt skabsplads hele vejen rundt. Sidst er badeværelset både tidløst og funktionelt med god plads og lyse vægge, hvor vaskefaciliteter igen fjerner besværet fra hverdagens pligter, som igen giver mere tid til sommerhushyggen.

Udestuen giver jer gode ekstrakvadratmeter, hvor I kan nyde naturen og en stor himmel - også når vejret ikke er med jer, og både udgang herfra og fra stuen lader jer nemt komme ud i de grønne arealer, hvor en fodbold kan jongleres eller stangtennis eller kongespillet nemt kan sættes op, og aftensmaden kan nydes på terrassen med solen i nakken - og så i hyggelige omgivelser med træer i baghaven.

I kan nå ud til vandet blot på et par minutter, hvor I finder gode, grønne stier langs vandet, I har ligeledes en grøn sti lige om hjørnet, og har I brug for oplevelser, kan I tage en tur på Danmarks Flymuseum, som kan nås på en cykeltur. Skal I købe ind til aftensmaden, har I flere indkøbsmuligheder få kilometer herfra, og vil I ind til større byer, finder I Lem en 10 minutters køretur herfra samt 19 minutter til Skjern.

Summa summarum får I her et gennemført hyggeligt sommerhus på en dejlig adresse - indflytningsklart og med den helt rette stemning.


Klitrosevej 23, 6900 Skjern
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
70
Grund:
1165
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter