fbpx
Plantegning Zoom

STORT OG INDBYDENDE FRITIDSHUS 250 METER FRA VANDET

Del bolig

Jeres helt eget fristed med 250 meter til vandet!

Langeland sætter den helt perfekte kulisse for jeres fremtidige feriedage, for de naturskønne rammer får jer helt ned i gear, så her kan I glemme alt om hverdagen derhjemme og i stedet gøre plads til familietid, gode bøger foran brændeovnen og cykelture ud i det blå.

Klintegårdsvej 13 er destinationen, når I fremover skal nyde små weekend-getaways eller lange sommerferier i det danske, og her venter jer et hyggeligt fritidshus nede på den sydlige del af øen, nærmere bestemt i det fredelige sommerhusområde ved Nordenbro Vesteregn. Her får I opfyldt ønsket om at være helt tæt på vandet, for huset ligger kun 250 meter fra kysten, så der går ikke mange minutter fra strandtasken er pakket til I kan hoppe i bølgen blå. Når I ikke tilbringer dagene ved stranden, står naturoplevelserne i kø for at imponere jer her på Langeland, og I kan eksempelvis iklæde jer vandrestøvlerne og begive jer ud på den smukke Øhavssti, eller I kan lade de snoede landeveje og cyklen tage jer på eventyr.

Efter en dag med udflugter bliver det rart at vende hjem til fred og ro på Klintegårdsvej. I overtager et fritidshus i halvandet plan, og det folder sig ud med hele 108 kvadratmeter, som tilsættes et fint anneks, så der er rigelig plads til den store familie - eller måske en weekend med vennerne?

Indendøre finder I en førstesal med fire værelser, mens stueplanet bliver dér, hvor I samles, for her er etagen dedikeret til et stort opholdsrum med køkken og stue ud i ét. Rummet kan hurtigt fyldes med feriestemning, når der tændes op i brændeovnen, mens duften af pandekager langsomt spreder sig. Her er lagt op til hygge og samvær.

Stueplanet byder på mere endnu, for I finder derudover et badeværelse med vaskemaskine, og til slut kan I fra stuen træde direkte ud til nogle herlige bonuskvadratmeter i den store udestue. Her kan I tage forskud på forårssæsonen og forlænge sommeren, mens I sidder med frit udsyn til årstidernes skiften i haven.

Sidste stop på turen bliver den sydvendte terrasse, der på varme dage vil fungere som en naturlig forlængelse af huset, og her er det nemt at forestille sig de lyse aftener med grillhygge og godt selskab. Huset ligger desuden på en 1.210 kvadratmeter stor grund, så er der børn i familien, er der lagt op til gemmeleg og badminton på græsset, for der er plads nok til udelivet.

Velkommen til jeres helt eget fristed!
Klintegårdsvej 13, 5932 Humble
Pris:
1.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
108
Grund:
1210
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
1.608 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter