fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR VILLA TÆT PÅ ODENSE FJORD!

Del bolig

Etplansvilla beliggende tæt ved Odense Fjord.

I Klintebjerg, 15 km nord for Odense, ligger denne dejlige villa med udsigt til åbne marker og fantastiske solnedgange mod vest.

Villaen er på 120 kvadratmeter og roligt beliggende i selve Klintebjerg, hvor hele familien kan komme tæt på vand, skov og strand.

Der er rig mulighed for at udfolde sig på den store solrige dobbeltgrund og nærområdet indbyder til lystfiskeri, cykelture til Odense langs cykelstien Fjordsporet, kano- og kajakture eller en tur på paddleboard. I når også hurtig ud til Enebærodde og alle de skønne badestrande.

Den hyggelig og smukt beliggende Klintebjerg Havn, hvor der er udsigt til Vigelsø og fjorden, kan man spadsere ned til på få minutter fra huset.

Selve huset er vedligeholdt og har nyere mahogni lavenergivinduer, nyere kondenserende gasfyr, nyere køkken og bryggers, efterisoleret loft, nyere tagrender samt sternbrædder i vedligeholdelsesfrit sort fibercement.

Fra den store lyse stue med panoramavinduer har man en ugeneret udsigt til åben mark og landskab.

Den 1321 kvadratmeter dejlige store solrige dobbeltgrund, som er sydvestvendt, er nem at passe og primært udlagt til græs afgrænset af stedsegrøn hæk og træhegn. Der er to hyggelige terrasser, hvor man kan hygge sig med familien om sommeren og nyde det fantastiske lys fra solnedgangen med en kop kaffe.

Fra villaen kommer du nemt til Otterup på 6 minutter i bil, hvor der findes et fint udvalg af dagligvarebutikker, to byggemarkeder samt diverse butikker. Odense nås på 20 minutter i bil.

Boligen indeholder: Entré med forbindelse til alle værelser, badeværelset og stuen, badeværelse med brus og karbad, gulvvarme og lyse skabe, to værelser pt. slået sammen til et værelse indeholdende to dobbeltskabe, godt soveværelse med dobbeltskab, pænt og funktionelt køkken som har forbindelse til bryggers og stue, bryggers med udgang til træterrassen og have, en stor og lys stue med flot parketgulv og med udgang til den anden terrasse og haven.

Til boligen hører tillige en 48 kvadratmeter muret dobbeltgarage med værksted/redskabsrum. Indkørslen er flisebelagt.

Klintebjergvej 129, 5450 Otterup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
1321
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter