fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE EJENDOM MED DEJLIG HAVE

Del bolig

Det er en charmerende 60’er villa på 141 m2 med tilhørende kælder på 54 m2, der venter jer på Kirkevænget 14. Et hjem for familien, der ønsker god plads til livet - inde såvel som ude, og som drømmer om at bo i rolige, skønne omgivelser, men samtidig tæt på byens bekvemmeligheder.

Kirkevænget 14 er en rolig og lukket villavej i Guldager, hvor der sjældent er trafik, så børnene trygt kan lege i nabolaget. Som familie kan I glæde jer over, at der er mindre end ti minutters cykeltur til den nærmeste skole og at der er idrætscenter og sportsklub ganske tæt på. Området er fredeligt og hyggeligt med åbne marker, skove, søer og flotte strandområder lige ved hånden, som konstant sætter naturen i højsæde. Samtidig er der kun ca. fem minutters kørsel til den nærmeste dagligvarebutik og det tager bare et kvarters tid at køre til Esbjerg. Beliggenheden er præcis som den skal være.

Siden 1965 har ejendommen stået på adressen, og siden da er den fint vedligeholdt, så den i dag fremtræder i pæn stand. Udenfor er der kræset for den velanlagte have, der breder sig med det skønneste terrassemiljø, drivhus, fin beplantning og grønne arealer, der giver plads til, at hele familien kan nyde udelivet. Huset suppleres endda af en god garage, som giver jer rum til opbevaring eller hobbyliv.

Vi bevæger os indenfor, hvor kælderen først byder sig med et vaskerum, to mindre disponible rum og et stort disponibelt rum, der giver jer nogle ekstra gode m2 med mange anvendelsesmuligheder. I stueetagen oplever I en suverænt udnyttet planløsning, hvor ikke en eneste m2 er gået til spilde. Samtidig er en luftig, åben og indbydende atmosfære bevaret og der er en behagelig stemning uanset hvor I opholder jer. Her ligger tre store og indretningsvenlige soveværelser, hvoraf det ene har eget privat badeværelse med separat bruseniche. Planløsningen fortsætter med endnu et brusebadeværelse og et charmerende køkken med fine træelementer og et lyst design, der klæder husets gennemgående udtryk rigtig godt. Fra køkkenet er der videre adgang til to dejlige stuer, som ligger i forskudte plan og udgør nogle skønne leverum. Den ene stue er indrettet med en pejs, som også kan betragtes fra den hyggelige udestue, hvor sommerperioden forlænges og livet nydes.

Stort lyst redskabsrum/arbejdsrum m. plads til vinteropbevaring af sårbare planter og evt. forspiring. Stort skur til opbevaring af cykler eller brænde. 

Alt i alt er her tale om et dejligt hjem med en attraktiv beliggenhed, som bare venter på at danne ramme om jeres tilværelse.

Kontakt os for en fremvisning og oplev herlighederne med egne øjne.

Kirkevænget 14, 6710 Esbjerg V
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
141
Grund:
715
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
2.011 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter