fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG HUS I KØLKÆRS AKTIVE BYSAMFUND

Del bolig

I befinder jer kun et kvarters kørsel fra centrum af Herning, men på den korte tid er bylivet skiftet ud med fred, ro og naturskønne omgivelser, for I er kommet til Kølkær - en hyggelig by, der er omgivet af skov og åbne marker, og hvor I bliver en del af et aktivt lokalmiljø. Der holdes gang i hjulene her i Kølkær, som derfor kan prale af alt fra egen købmand til skole, SFO, daginstitutioner, en idrætsforening og flere små virksomheder. Kort fortalt, her bliver det nemt at føle sig hjemme.

Jeres nye hjem ligger på noget så hyggeligt som Kirkesvinget 8, og det betyder da også, at I kan bruge kirketårnet som pejlemærke, når I har kurs mod adressen, for det fine rødstenshus ligger lige på modsatte side af vejen. Her kan bilen parkeres i carporten, der har selskab af både et værksted og så selvfølgelig selve huset, som har ligget her i de dejlige omgivelser siden 1987.

Indendøre venter jer 81 velindrettede kvadratmeter, der henvender sig til såvel singlen som parret i alle aldre - eller måske til den nystartede familie, der drømmer om hus og have i rolige rammer? Uanset hvem I er, kan I starte turen i entréen og det efterfølgende gangareal, hvor der er god plads til diverse opbevaringsløsninger. Herfra folder planløsningen sig ud med et badeværelse, to værelser og det vigtigste rum af dem alle, nemlig det skønne opholdsmiljø, hvor I får køkken og stue ud i ét. Den åbne planløsning giver hjemmet et helt naturligt samlingssted, og i hjertet af det hele står brændeovnen, der på mørke vinterdage vil sprede varme og hygge i det lille hjem.

Når årstiden skifter, og kalenderen skriver forår, kan I så småt åbne op til udelivet i jeres fine have, og fra stuen skaber en dobbelt terrassedør en flydende overgang til den sydvendte fliseterrasse, som vil blive jeres faste base i det gode vejr. Her i haven kan I slippe de grønne fingre løs og indrette en herlig oase med alt fra små solkroge til flotte højbede.

Velkommen hjem til Kirkesvinget 8.
Kirkesvinget 8, 7400 Herning
Pris:
645.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
81
Grund:
469
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1987
Ejerudgift pr. md.
1.101 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter