fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET ETPLANSVILLA MED FORTRYLLENDE HAVE

Del bolig

Her på Kirkedalsvej 6 i Juelsminde får I uden tvivl et hjem, der lever op til alle krav om både kvalitet, god plads og mange spændende muligheder. I overtager nemlig nøglen til en etplansvilla på intet mindre end 180 kvadratmeter, som dermed også er velegnet til familier såvel som enlige og par, der har brug for god plads.

Ejendommen er opført i 1965, og den er opført i gedigne materialer og med et arkitektonisk udtryk, der er klassisk for byggeperioden. Som vi allerede har afsløret, får I glæde af hele 180 boligkvadratmeter i ét plan, og disse ledsages af en rummelig garage med værksted samt en stor havegrund på hele 2.303 kvadratmeter. Og haven udgør virkelig et kapitel for sig – den står på smukkeste vis med velfriserede bede, majestætiske træer, orangeri og et hav af solrige hyggekroge, hvor I kan nyde tilværelsen under åben himmel. Ja, her hersker kort sagt en ganske særlig atmosfære, som skal opleves med egne øjne.

Når I træder indenfor, vil I straks bemærke den hyggelige og hjemlige atmosfære, som boligen emmer af. Planløsningen viser sig med fire store og regulære værelser med gode anvendelsesmuligheder, og dertil kommer et tidløst flisebadeværelse og et praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og egen indgang. Hjemmet afrundes med et imponerende opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue på hyggeligste vis glider sammen i et og indbyder til nærvær og samvær i allerbedste forstand. Køkkenet er opført i tidløse, hvide elementer med alt i hårde hvidevarer, og indretningsmulighederne for resten af rummet står jer frit for takket være de mange kvadratmeter – det er tilmed værd at bemærke den charmerende, indbyggede pejs samt rummets sublime lysindfald takket være de mange gulv til loft-vinduer. Som prikken over i’et er der direkte udgang til de to hyggelige terrassemiljøer, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealer.

Villaen ligger i den hyggelige, aktive og familievenlige landsby Rårup. Byen huser bl.a. både skole, børnehus (med børnehave og vuggestue), idrætshal og et rigt foreningsliv, og her hersker en utrolig hyggelig atmosfære, hvor man kommer hinanden ved. I er omgivet af smuk natur, og som et ekstra plus kommer I til at bo i pendlerafstand fra flere større byer såsom Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding.


Kirkedalsvej 6, 7130 Juelsminde
Pris:
1.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
2303
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
1.998 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter