fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS, STRØMLINET ANDELSBOLIG MED SYDVENDT HAVE OG NATURSKØN PLACERING

Del bolig

I naturskønne, børnevenlige omgivelser i gåafstand fra alle hverdagens gøremål ligger en lys andelsbolig, der tilbyder moderne løsninger for parret eller familien. Helt klart et besøg værd!

I bosætter jer i en lys, velholdt murstensejendom fra 1991, og huset er opdateret med nyt tegltag, nyt Velux-vindue samt karnapper i 2020. På adressen giver de store vinduer og den solrige terrasse anledning til at nyde en nær kontakt til udelivet. I bydes velkommen i den yndige forhave, hvor I kan nyde fin beplantning samt et godt disponibelt rum, der giver plads til opbevaringen. Omme bagved venter jeres eget solrige paradis. Her finder I nemlig en herlig sydvendt terrasse og en overskuelig, grøn have. Udelivet her evner i den grad at samle store og små til fælles hygge og grillmad.

Indendørs venter 104 lyse og veludnyttede kvadratmeter med skabsinteriør i både køkken, toilet og bad fra 2016. I entréen er der plads til at hænge overtøjet, og herfra går turen direkte ind i leverummet, der på moderne vis samler køkken og stuemiljø i åben forbindelse. I rummet strømmer sollyset ubesværet ind gennem de sydvendte vinduer, og i stuen kan I både indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. Herfra kan I i de solrige måneder forbinde inde- og udelivet ved at åbne ud til det solrige terrasse.

I køkkenet møder I et yderst strømlinet design og velholdte elementer.

Stueplan er herudover velindrettet med bryggers og et stilrent toilet. På første sal venter jer tre gode soveværelser og et stort, smagfuldt badeværelse.

I flytter ind i Kildehaven, som er en yderst velfungerende andelsforening på 20 huse. På Kildehaven 146 får I en naturskøn placering i Lystrup nær alle hverdagens gøremål. Et stenkast fra jer giver Lystrup Sønderskov anledning til et hav af gode gåture på nært hold i hverdagen. Ungerne kan nyde en ubesværet vej afsted om morgenen, da skole og øvrige daginstitutioner er beliggende i gåafstand fra jer. Dagligvareindkøbene kan nemt klares i den lokale SuperBrugsen, som I finder 800 m. herfra. Fra adressen har I heller ej lang vej til vand og strand, mens skøn natur også kan nydes i Æblehaven eller omkring Egå Engsø. 190 m. fra jer sikrer busforbindelser jer en hurtig vej videre, mens der er gåafstand til letbane, og fra adressen fletter I tilmed nemt ind på motorvejen, så I hurtigt når Aarhus 10 kilometer fra hoveddøren

Velkommen hjem!


Kildehaven 146, 8520 Lystrup
Pris:
1.082.463 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
104
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1991
Købspris
1.082.463 kr.
Boligydelse pr. md.
4.643 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter