fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ENORMT CHARMERENDE ETPLANSVILLA MED EFTERTRAGTET BELIGGENHED

Del bolig

De fine huse på Kildegårdsvejs lukkede vænge er enormt populære - ikke blot på grund af familievenligheden i nabolaget, men særligt fordi afstanden til Odense Centrum og RosengårdCentret er så ufatteligt kort og kan nås på 10-15 minutter i bil!

Kildegårdsvej er derfor en adresse, hvor man får alt samlet i én pakke med bynærhed, naturidyl og lokalt sammenhold lige ved hånden, og på blot et par minutter på cykel og endnu kortere i bil når I de nærliggende skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og idrætstilbud, som området har at byde på. Odense NØ er et enormt naturskønt område, som trods sin nære beliggenhed ved Danmarks 3. største by tæller både marker, enge og skove, så familien altid har muligheden for at komme ud i det blå.

Med sin klassiske rødstensfacade står parcelhuset med den fredelige adresse nu klar til at tage imod på en virtuel rundtur. Mange detaljer afslører, at huset blev opført i 1976, for her er både pejsestue, store vinduespartier, indbydende opholdsrum og en fantastisk rumfordeling, som var så typisk i tidens byggestil. Siden er der gjort enormt meget ud af at modernisere og istandsætte, så I kan glæde jer til at flytte direkte ind på de 155 lyde kvadratmeter.

Døren går op og en rummelig entré tager imod. Herfra er der direkte adgang til husets gæstetoilet og et kontor, der alternativt også kan benyttes som værelse, mens et lille indhak er skræddersyet til familiens overtøj, cykelhjelme og halstørklæder. Døren lige fremme åbner ind mod stuen, og et mere enestående opholdsmiljø skal man lede længe efter. Trægulvenes varme farve står flot til pejsevæggens mursten, og når det hele så brydes af en stor karnap med flotte fliser i changerende nuancer, opstår der en meget harmonisk og stilren atmosfære.

Den fortsætter ufortrødent i det topmoderne spisekøkken, der prydes af hvide moduler, sorte bordplader og alt i hårde hvidevarer, hvor der tydeligvis ikke er indgået kompromiser af nogen art for at få iscenesat drømmekøkkenet.

Her venter de tre værelser på stribe, der gør familievenligheden umiddelbar, og derudover findes også et enormt praktisk bryggers samt et flot badeværelse, der binder den fineste sløjfe på den gennemgående stil.

Hvad er et hus uden en have? Det behøver I ikke bekymre jer om, for Kildegårdsvej 175 har naturligvis også de udendørs herligheder i skønneste orden. Det dejlige, grønne haveareal er nemt at holde og anlægge med blomsterbede eller krukker, hvis I vil, mens I naturligvis også bare kan parkere jer på flisearealet mod sydvest og nyde sommeren.

Kildegårdsvej 175, 5240 Odense NØ
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
155
Grund:
989
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter