fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ANDELSRÆKKEHUS I ROLIGE OMGIVELSER VED NATUR

Del bolig

Kildegårdsvej 122 er hjemsted for en god og gedigen andelsbolig, som råder over 108 kvadratmeter fordelt over to etager. Placeringen på et lille, lukket boligvænge sikrer tilmed en hverdag i rolige rammer – det her sted er med andre ord perfekt for familier såvel som enlige og par, der ønsker at bo tæt op ad natur.

Rækkehusbebyggelsen er opført i 1988, og foruden selve boligen får I glæde af to private udearealer, der viser sig i form af en for- og baghave. Forhaven er vestvendt og anlagt med carport, skur og flisebelægning, mens baghaven er østvendt og belagt med græs og terrasse; perfekt til leg og aktiviteter for de små familiemedlemmer, mens de voksne kan læne sig tilbage i havemøblerne og bare nyde tilværelsen. Der er adgang til at benytte foreningens private legeplads samt fælleshuset med eget køkken. I foreningen er et fantastisk nabo-fællesskab med mulighed for deltagelse i sociale arrangementer såsom fælles grønne dage og petanque-turneringer.

Boligen fremtræder godt og klassisk med fine detaljer, men der er selvfølgelig også mulighed for, at sætte sit eget præg, hvis I har specifikke ønsker og visioner for jeres kommende hjem. Planløsningen viser sig først og fremmest med en entré, og dertil kommer et gæstetoilet, et praktisk bryggers med egen udgang samt opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i åben forbindelse med direkte udgang terrassen og haven. Dertil kommer 1. salen med tre regulære værelser og et fint badeværelse.

Rækkehusbebyggelsen ligger på et lille, lukket boligvænge, hvor I er sikret rolige og trygge omgivelser. Nabolaget er direkte forbundet med Åstien, hvor naturen breder sig ud som et dejligt afbræk i hverdagen – og omgivelserne er overordnet set præget af natur med mange gode legepladser. Der er hverken langt til dagligvarebutikker eller busforbindelse ind til Odense C, og som prikken over i’et er I nemt og hurtigt forbundet med motorvejen via Ring 3 ved Åsum. Turen ind til Odense C kan klares på en 20 minutter naturskøn cykeltur langs Åstien.

Kildegårdsvej 122, 5240 Odense NØ
Pris:
989.615 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
108
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1988
Købspris
989.615 kr.
Boligydelse pr. md.
2.187 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter