fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR VILLA MED MASSER AF VÆRELSER. NYT GASFYR!

Del bolig

Hyggelig familievilla med masser af værelser og skøn have – tæt på skov og motorvejsnetværk

Everdrup er en fin, lille landsby på Sydsjælland, tæt ved Sydmotorvejen, fire kilometer nord for Tappernøje og 15 kilometer øst for Næstved. Flere smukke skove pryder nærområdet og indbyder til at tage på udflugt i fritiden eller opleve trækronerne på nært hold på de ugentlige løbeture. Med andre ord: Her er lagt op til en varieret hverdag, hvor I får en bid af det hele.

Ja, denne beliggenhed kan lidt hvert – her får I opfyldt drømmen om en rolig tilværelse i et stille og roligt landsbymiljø som samtidig ligger tæt på naturen, Næstveds hyggelige byliv, sjove oplevelser i BonBon-Land samt motorvejen, der gør det nemt og hurtigt at komme ind til København.

Lyder det som noget for jer? Så tag med til den smukke villa på Kildebakken 17:

Her på adressen træder bygningen fra 1929 frem med en flot gårdplads, et hyggeligt og solrigt terrassemiljø mod vest samt en rummelig carport, hvor I kan parkere husstandens biler. Den 225 m2 store bolig står endvidere omkranset af en lækker have med masser af plads at boltre sig på; her kan sneboldkampe, vanddyster, boldspil, trampolinhop og kreativ leg udspille sig i stor stil.


Indvendigt åbner boligen sig for jer og afsløre en særdeles attraktiv planløsning, der henvender sig til børnefamilien. Huset indeholder hele fem rummelige værelser, hvoraf de fire er placeret øverst oppe på første sal – hele denne afdeling er perfekt som "børnesektion", men værelserne egner sig også godt som hobbyrum, gæsteværelser, spillerum eller noget helt fjerde. Desuden gemmer førstesalen også på et pænt badeværelse med særskilt bruserum.


I stueetagen får I ligeledes adgang til et badeværelse med brus, som ligger i forlængelse af et praktisk garderobeværelse, som kan rumme masser af tøj, sko, sengetøj m.m. En stor værdi i hverdagen. Dertil byder stueetagen jer velkommen til en entré med adgang til bryggers, hele to køkkener – ét lidt mindre, men rigtig hyggeligt køkken og et større køkken-alrum, som kan danne rammen om mange fællesstunder i hverdagen, og som ligeledes slår dobbeltdørene op til en skær formiddagsterrasse, hvor I kan nyde weekendens brunch og morgenkaffe. I mellem de to rum åbner to hyggelige stuer sig, den ene med brændeovn, og til slut fremviser etagen et stort forældresoveværelse, som også kan tages i brug som kontor


Nyt gasfyr netop installeret.

Bestil en fremvisning med det samme.

Kildebakken 17, 4733 Tappernøje
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
225
Grund:
1307
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1929
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter