fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ENESTÅENDE FRITIDSHUS MED CHARME – 500 M. FRA STRAND

Del bolig

En smule syd for Haderslev udbyder vi nu dette velholdte fritidshus med træer som en hyggelig kulisse på grunden, et rigt dyreliv i området og en beliggenhed tæt på Kelstrup Strand, der ligger ud mod Sandvig og tilbyder ideelle forhold for hele familien.

Adressen er Kelstrup Nørreskov 41, og her præsenteres I først og fremmest for fritidshuset, som har prydet grunden siden 1968. De 66 kvadratmeter fordeler sig over et hyggeligt indre, der emmer af charme og sjæl, og selve planløsningen giver både plads til samvær og privatliv.

Boligens absolutte samlingspunkt består af en stor stue med brændeovn, og i forlængelse har I udestuen med store glaspartier, der har front mod sydøst med direkte udgang til haven, hvilket skaber en glidende overgang mellem inde- og udearealer. Fra stuen er der ligeledes nem adgang til køkkenet, og det er selvfølgelig opført i med god bord- og skabsplads. Huset råder naturligvis også over et badeværelse samt to indretningsvenlige soveværelser, og som prikken over i’et kan vi påpege, at der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på hjemmet. Der er eksempelvis mulighed for at slå køkken og stue sammen i ét og på den måde etablere ét stort opholdsrum, ligesom der er mulighed for at til, hvis I har brug for mere plads. Ja, mulighederne er mange!

Huset ligger på en 793 kvadratmeter stor matrikel, der er omkranset af frodig beplantning, hvilket sikrer en masse privatliv. Det store græsareal er perfekt til leg og aktiviteter for både store og små, og på grunden finder I selvfølgelig også hyggelige solspots, som inviterer til afslapning. Her har I kort sagt alt, hvad man kunne ønske sig. Det hele toppes af en virkelig dejlig beliggenhed, hvor I kan komme helt ned i gear og nyde ferierne og de forlængede weekender. Der er kun 500 meter til den familievenlige strand, og hele omkring Haderslev byder ligeledes på spændende natur, som bare venter på at blive udforsket. Det samme gælder naturligvis for handelslivet i fx Haderslev, som vil sikre jer nem og bekvem adgang til alt det, I har brug for.


Kelstrup Nørreskov 41, 6100 Haderslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
66
Grund:
793
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter