fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG ETPLANSVILLA MED ÅBNE MARKER TIL ALLE SIDER

Del bolig

DEJLIG ETPLANSVILLA MED ÅBNE MARKER TIL ALLE SIDER

I får naturen som nærmeste nabo, når I inden længe folder tilværelsen ud på Kelstrup Bygade 9, for her ligger jeres nye hjem med de åbne marker til alle sider, så I får en naturskøn udsigt med i købet. Her kan I fremover nyde sommerdagene på jeres sydvendte træterrasse, mens I sidder med frit udsyn over markerne, de små skovområder og den lange horisont - ikke langt herfra finder I også den dejlige Kelstrup Strand. I får således opfyldt ønsket om at flytte tæt på naturen, men I har samtidig 500 meter til landsbyen, Kelstrup, hvor I kan blive en del af fællesskabet i den lokale hal, som byder på et rigt foreningsliv. Derudover tager det kun ti minutter at køre til bylivet i Haderslev, så I kommer ikke til at mangle noget.

Vender I blikket mod jeres nye adresse, bliver I mødt af en klassisk 60’er-villa, der præsenterer sig med en traditionel gulstensfacade, og blandt de mere moderne bidrag finder I solceller på taget. Der er desuden indlagt fibernet.

Huset ligger på en 911 kvadratmeter stor grund, så der er rigelig plads til udelivet i den grønne have, som er indrettet med alt fra farverige blomsterbede til en græsplæne og den dejlige træterrasse, som bliver jeres faste base, når solen skinner.

Indendøre venter boligen, som folder sig ud med 136 kvadratmeter, der er godt udnyttet; I får blandt andet et bryggers, et badeværelse og hele fire værelser, hvilket giver plads til såvel børnefamilien som parret, der drømmer om god plads til tilværelsen. Hele hjemmet bindes sammen af opholdsrummene, nemlig køkkenet og de to sammenhængende stuemiljøer. Køkkenet fremstår pænt og lyst, og så kan I indrette jer med en hyggelig spiseafdeling - og handler boligdrømmene om ét stort opholdsmiljø, kan der også åbnes op til stuen. I skal blot slippe fantasien løs og gøre hjemmet til jeres eget!

Velkommen til Kelstrup Bygade 9.
Kelstrup Bygade 9, 6100 Haderslev
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
911
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
1.689 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter