fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT ENDERÆKKEHUS TÆT PÅ BÅDE SKOV OG BY!

Del bolig

I vil straks føle jer hjemme i den hyggelige bebyggelse her på Katrineparken, som er navnet på et lukket vænge i den nordlige del af Viborg. Bebyggelsen består af fine rækkehuse, der blev opført i 2006, så der er tale om nyere byggeri, der kræver minimal vedligeholdelse, hvilket vil tiltrække alt fra seniorerne til førstegangskøberne og de unge børnefamilier, der vil have tid til at nyde tilværelsen.

Jeres nye adresse giver jer en skøn kombination af by og natur, for I bliver naboer til Undallslund, så der er kort vej til lange gåture i den grønne skov, og samtidig kan I på under ti minutter cykle til bylivet i centrum. I det daglige skal I kun lige gå ned for enden af vejen, når I vil klare de daglige indkøb, for her ligger nærmeste supermarked, og har I børn, vil I også sætte pris på, at både skole og daginstitution findes i en radius af 800 meter fra hoveddøren.

Hjemme på Katrineparken ligger rækkehusene lige ud til store, grønne fællesarealer, og jeres hus ligger ekstra godt, for det placerer sig som det sidste i rækken, så I får kun naboer til én side, mens I til den anden side kan se ud over det åbne område. Enderækkehuset er opført med en integreret carport, hvor I kan parkere bilen, før I tager turen indenfor. Carporten har desuden selskab af både et skur og et værksted, der giver plads til jeres fremtidige gør-det-selv-projekter.

Indendøre folder boligen sig ud med 115 kvadratmeter i ét plan, og allerførst byder planløsningen på kombineret entré og bryggers. Dertil kommer et badeværelse samt to fine værelser, der kan give plads til enten børnene, gæster eller hjemmekontoret, og I får selv en separat afdeling i form af det tredje værelse, der kan prale af både et walk-through-closet og sit helt eget badeværelse. Ude på badeværelset vil et badekar på løvefødder skabe en fin kontrast til den ellers stilrene indretning.

Til slut bindes hjemmet sammen af det åbne opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét, og her får I god plads til at være sammen. Rummet fuldendes af en række brede vinduespartier, der lader dagslyset strømme indenfor, og på varme sommerdage kan I også slå dobbeltdøren op til udelivet på jeres vestvendte træterrasse, hvor I kan nyde en middag i aftensolen.

Velkommen hjem!
Katrineparken 10, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
115
Grund:
534
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter