fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV ANDELSBOLIG FRA 2006

Del bolig

Denne andelsbolig passer perfekt til små familier og enlige såvel som par i alle livets stadier – uanset om I er unge og drømmer om en fælles bolig, eller om I har udeboende børn og nu ønsker et mindre og mere overskueligt hjem. Her får I nemlig 102 flotte kvadratmeter, som ledsages af en hyggelig, solrig have samt en beliggenhed, der både er bynær og naturskøn på en og samme tid.

Andelsbebyggelsen er opført i 2006, og den ligger hyggeligt og fredeligt på et lukket boligvænge, hvor beboerne er sikret en hverdag i trygge rammer. Adressen, som nu kan blive jeres, er helt nøjagtigt Kastrupparken 17, og her møder I først og fremmest den indhegnede have, der giver plads til aktiviteter såvel som afslapning. Den er nemlig både anlagt med græsareal og en fliseterrasse, der vender helt perfekt mod eftermiddagssolen i syd.

Der er tale om en fin og klassisk bolig, der fremstår hyggelig og nutidig med lyst interiør samt en planløsning, der er veldisponeret. Hoveddøren åbner op til en entré, hvor der er gode muligheder for opbevaring, og i åben forlængelse ligger opholdsrummet, der fungerer som husets centrale omdrejningspunkt. Herinde glider stuen, spisestuen og køkkenet nemlig på hyggeligste vis sammen i ét, og der er direkte udgang til terrassen og haven, hvilket er guld værd i sommermånederne. Samtidig får I hele tre separate værelser, og der er derfor også mulighed for, at det unge par kan stifte familie. Til sidst venter et veludnyttet bryggers og et rummeligt badeværelse med separat brusekabine samt udluftningsvindue, så det gode og sunde indeklima kan bevares.

Som I nok allerede har gættet jer til ud fra adressen, ligger boligen i Kastrup – en smule nord for Vordingborg. Her er I sikret en rolig hverdag med naturen på helt tæt hold, men I er samtidig tæt på alle hverdagens fornødenheder, takket være den bynære placering.

Vil I med på en fremvisning og opleve hjemmet med egne øjne?
Kastrupparken 17, 4760 Vordingborg
Pris:
369.999 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
102
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2006
Købspris
369.999 kr.
Boligydelse pr. md.
7.038 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter