fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LILLE SOMMERHUSPERLE PÅ STOR NATURGRUND VED VIBÆK STRAND

Del bolig

Familiens nye fristed ligger på noget så hyggeligt som Kaprifolievej, og det er nærmere bestemt det charmerende træhus i nr. 30, der lige nu kan blive jeres. Her møder I ægte sommerhusstemning, når I drejer ind på den store naturgrund, hvor 1.576 kvadratmeter folder sig ud med høje træer, buske i fuldt flor og rigelig plads til sommerens havespil.

Midt på den store grund ligger det klassiske sommerhus med byggeåret, 1960, og det står med en sortmalet træfacade, som det hører sig til for danske fritidshuse. Huset udgør en lille oase, der indeholder lige præcis alt, hvad I skal bruge for at nyde feriedagene; I overtager 40 kvadratmeter, der er udnyttet til punkt og prikke, så I får et nydeligt køkken samt to værelser, der med dobbelt- og køjeseng kan give fint med sovepladser til en lille familie, og til slut kommer stuen, hvor I kan samles omkring et brætspil eller nyde varm kakao foran brændeovnen.

Adskilt fra huset, men forbundet af en østvendt træterrasse, finder I desuden et udhus, et redskabsskur og et badeværelse med brus. Ude på terrassen kan I starte dagen med hjemmebagt morgenbrød og friskbrygget kaffe, mens I nyder solen, stilheden og den grønne udsigt. Alt det følger med jer, når I senere på dagen rykker om på den overdækkede terrasse, hvor scenen er sat for grillhygge med familien samlet.

Det kan være svært at løsrive sig fra de hyggelige rammer hjemme på Kaprifolievej, men når I gør, står nærområdet klar med et væld af gode oplevelser. Jeres hus placerer sig i et yderst attraktivt sommerhusområde ved Vibæk Strand, som ligger en ti minutters cykeltur nord for stemningsfulde Ebeltoft, hvor I kan lade jer friste af små butikker og lækre spisesteder. Samtidig ligger huset kun få minutters gang fra kysten, så dagene vil flyve afsted på den hvide sandstrand med det børnevenlige badevand, og når I har fået tilpas med sand og sol, kan I også sætte kurs mod udflugtsmål såsom Ree Park, Fregatten Jylland og Nationalpark Mols Bjerge.

Velkommen!
Kaprifolievej 30, 8400 Ebeltoft
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
40
Grund:
1576
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter