fbpx
Plantegning Zoom

LANDLIG IDYL OG RIGELIG PLADS TIL TILVÆRELSEN

Del bolig

Det tager under ti minutter at køre fra Assens til jeres nye adresse hjemme på Kærmarksvej 7, og på den korte tid er byliv og villaveje skiftet ud med fred, ro og landlig idyl. I overtager en matrikel på 4.584 kvadratmeter i første parket til de åbne marker, så der er rigeligt med plads til tilværelsen, og I kommer helt tæt på naturen, men samtidig har I nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver. Der er skoler både i Assens, i Ebberup og tæt på Sandager, og jeres nye hjem ligger lige udenfor den hyggelige landsby, Turup; her bliver I en del af et aktivt lokalmiljø med boldklub, bankospil, fællesspisninger, fastelavn, juletræstænding og meget, meget mere. Kort fortalt, her vil I straks føle jer hjemme.

Når I ankommer til Kærmarksvej 7, kommer I helt ned i gear, for naturen er jeres nye nabo - foruden den ene naboejendom, som I deler vej med. Her på den lukkede vej ligger jeres ejendom helt perfekt for enden, hvor I bor dejligt ugeneret med luft omkring jer og højt til himlen. I den naturskønne kulisse venter jeres nye hjem: en charmerende villa, der kan dateres helt tilbage til år 1827, så den passer perfekt ind i de landlige omgivelser.

Huset er forbundet med to længer, som giver jer en masse bonuskvadratmeter, der fordeler sig på en stor garage samt flere disponible rum; det ene højloftede rum er indrettet med alt fra tekøkken til brændeovn og egen terrassedør. Her får I en masse indretningsmuligheder, for rummet kan give plads til såvel hjemmekontoret som kunstnerens atelier!

Vender I blikket mod huset, møder I 110 charmerende kvadratmeter, og træet som materiale går igen flere steder i indretningen, hvilket skaber en varm og hyggelig atmosfære. Derudover er pladsen fordelt på et badeværelse, kombineret entré og bryggers, to værelser, et spisekøkken og to stuemiljøer. Den største stue fuldendes desuden af en lang række brede vinduespartier, der skaber en flydende overgang til alt det grønne, der venter jer udenfor. I haven vil udelivet blomstre, med mange gamle frugttræer og bærbuske samt en lille dam - plads er der jo nok af, så I kan udleve drømmene om alt fra bålplads til hængekøjer og en selvforsynende tilværelse.

Velkommen til det gode liv på landet.


Kærmarksvej 7, 5610 Assens
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
4584
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1827
Ejerudgift pr. md.
1.592 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter