fbpx
Plantegning Zoom

LYST MULIGHEDERNES HJEM PÅ STOR, IDYLLISK GRUND

Del bolig

Med ro og fordragelighed i et naturskønt grønt landskab med marker og vid horisont omkring jer finder I dette spændende hjem, der giver jer virkelig gode muligheder for at skabe jeres eget - og med en stor grund til, er idyllen allerede helt på plads.

Boligen fordeler sig på stueplan på to entréer, et køkken, en stue, et badeværelse og et bryggers. Ovenpå gemmer der sig en luftig repos samt to gode værelser. Hele herlighed står veloplyst og venter blot på, at I trækker handskerne på, hvad enten I ønsker at åbne køkkenet op mod stuen eller på anden vis nytænke hjemmet - overetagen får I lige til at flytte ind i med et fantastisk lys, der får lov at vælte ind fra skønne ovenlysvinduer, gennemgående indbydende og lige til at gå til. Stuen byder ligeledes på et godt lysindfald fra hvide vinduer, der giver udsigt ud i de grønne omgivelser, og her får I fint plads til både spisebord og sofaarrangement. Køkkenet giver god plads at arbejde på, og også badeværelset får I i en velfungerende størrelse med charmerende liflige fliser og et dejligt lys fra endnu et dejligt vindue.

Til huset hører en skøn have, som giver jer gode muligheder for at skabe en udbytterig køkkenhave, lave legeområde til det små eller skabe flere stemningsfulde miljøer, hvor I med fordel kan udnytte den absolut fantastiske udsigt, som I får ud over et stort, naturskønt landskab. Ydermere får I gavmilde kvadratmeter til alskens projekter, for om det er opbevaring eller aktiv plads, som I mangler, får I det med flere bygninger med charmerende isatte staldvinduer og flere rum, I kan bruge helt efter eget forgodtbefindende.

I finder store skovarealer under en kilometer mod vest, og med seks kilometer til Karise finder I både skole, indkøb og station - en tur, der også kan klares på cykel. Ydermere får I ni kilometer til Rødvig, hvor I også finder strand, og Store Heddinge byder ligeledes på byliv. Leder I efter et mere foretagsomt byliv, kan I nå Faxe på et kvarter, så I hverken skal gå på kompromis med de store landskaber eller driftige liv.

Her må I altså ud og mærke stemningen - med en vision, kan Juellingevej 29 blive helt og aldeles pragtfuldt!
Juellingevej 29, 4660 Store Heddinge
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
111
Grund:
2830
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1923
Ejerudgift pr. md.
1.190 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter