fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FANTASTISK RÆKKEHUS MED BEDSTE BELIGGENHED I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

På Jørlunde Overdrev 20A finder du en idyllisk grund og et etplanshus, der kan imponere de fleste, der leder efter et nyt hjem. Velkommen til.

Indenfor møder du først en sammenhængende entrée og gang med smukke trægulve og fin mulighed for opbevaring. Du kan glæde dig over store, gode fællesarealer som samlingspunkt for familien, og du får tilmed brændeovn - den hyggeligste tilføjelse i de kolde vintermåneder. I stuen er der loft-til-kip løsning og kig til fritliggende bjælker, og til at fuldende det stemningsfulde areal prydes gavlen af store glaspartier, som skaber en nærmest panoramisk udsigt. Køkkenet er fint funktionelt med masser af skabsplads, og herfra kan du tilgå et depotrum. Bryggerset har egen udgang til udendørsområdet, og på gæstetoilettet finder du separat brus og vaskesøjle. Boligen byder på tre gode værelser, hvoraf det mest vestvendte er oplagt som forældresoveværelse. Endnu et badeværelse findes i værelsesafdelingen, og den veldisponerede planløsning imødekommer både behov for privatliv og samvær.

Huset er opført i 1966 og ombygget/moderniseret i 1996, 2001 og 2014. Grunden har skur til haveredskaber og køretøjer samt en dobbeltgarage med el-porte og plads til værksted i samme stil som hovedhusets facade. Terrassearealerne har god plads til både møblement, potteplanter og grill, og en stor, bred indkørsel gør, at du kan have flere biler parkeret lige ved ejendommen. Haveanlægget tæller en næsten 5000 m2 græsplæne, drivhus, blomstrende buske og høje træer, så du skal blot træde ud af døren for at få den fulde naturoplevelse.
Udsigt til mark og skov, kun 50 meter gennem skov til Buresø (en af Danmarks reneste søer og en badesø), absolut fred og ro, endvidere søområde med lysthus og alsidigt dyreliv. Ca 1200 m2 af grunden er udlagt til græsning, hvis man skulle have lyst til et mindre dyrehold. Med golfklub og skovområder lige indenfor rækkevidde er weekendens fritidsaktiviteter i den grad sikret. I Slangerup finder du mange gode handlemuligheder til at klare hverdagens fornødenheder, og der er tilmed idræts- og kulturcenter, skole, biograf og tank i byen. Det tager under 50 minutter at køre ind til centrum af København.

Helt ugeneret af naboer – selv om de er i nærheden, hvis man har brug for det og tæt på økologisk landbrug med dejlig gårdbutik.

Meget lave boligudgifter: Ejendomsskat (grundskyld) mindre en firetusinde kr/år, miljøgodkendt nedsivningsanlæg (næste ingen afledningsudgift), solceller som i gennemsnit har ydet 7000 kWh/år i de sidste 9 år (svarende til husets nuværende forbrug af el til varme og husholdning), varmepumpe.

Bestil en fremvisning med det samme.

Jørlunde Overdrev 20A, 3550 Slangerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
217
Grund:
5001
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter