fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR STUELEJLIGHED MED GODE INDRETNINGSMULIGHEDER

Del bolig

Attraktiv 104 m2 lys 4V stuelejlighed med stor dejlig terrasse og udsigt til grønt fællesareal. Lejligheden har en perfekt og indbydende indretning. Ejendommen er arkitekttegnet og opført i 2006 i flot arkitektur med rødbrune sten og cedertræ. Boligen er beliggende i Kirsebærparken i Trekroner, som er meget børnevenligt med cykelstier, store grønne rekreative områder og legepladser, samt kort afstand til institutioner og den populære Trekroner Skole.


Boligens hjerterum har et fantastisk lysindfald fra de høje glaspartier mod terrassen, og der er god plads til både at have spiseafdeling og afslapningshjørne. Det hvide KVIK køkken fra 2020 matcher resten af lejlighedens udtryk med dets stilfulde fronter uden greb. Indgangspartiet er med dørtelefon og ingen trin. Overalt er der pæne parketgulve. Flisebadeværelset er nydeligt med separat brus. I de tre værelser kan du etablere soveværelser, kontor, børneværelse eller fritidsrum - med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan pladsen skal udnyttes.


Den sydvendte terrasse har sol det meste af dagen og er delvist overdækket, har pileflethegn og rum til havemøbler med parasol. Forvent et godt naboskab. Det fælles grønne areal byder på legeplads, grøn beplantning, trampolin og fin mulighed for parkering tæt på boligen.


Med under 1 km til Trekroner St. kommer du hurtigt ind til København eller i vestgående retning med offentlig transport. Trekroner byder på butikscenter med indkøb, cafeer, apotek mm. samt masser af grønne områder med stier, søer og mountainbikeruter - tøv ikke med at tage kontakt.

Joensuuvej 12, ST. tv., 4000 Roskilde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
104
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter