fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! 91 KVM ØVERST I EJENDOMMEN GODT TILBAGETRUKKET I ROLIGE OMGIVELSER

Del bolig

91 KVM ØVERST I EJENDOMMEN GODT TILBAGETRUKKET I ROLIGE OMGIVELSER

Drømmer I om fred og ro, kort afstand til skøn natur og et sted, hvor I kan skabe jeres absolutte drømmehjem? Så skal I uden tvivl vende blikket mod Jespervej 124B, hvor vi udbyder en 91 kvadratmeter stor ejerlejlighed, der ligger øverst i en hyggelig, villalignende ejendom i Hillerød.

Ja, når I ankommer til adressen, skal I dreje ind på det lille, lukkede boligvænge, hvor to ejendomme er placeret. Lejligheden, som vi nu skal have et nærmere kig på, ligger på ideel vis placeret i ejendommen, der ligger godt tilbagetrukket fra vejen, og I slipper således for trafikstøj. Ejendommen er omkranset af en hyggelig, grøn fælleshave, og som et ekstra plus er der gode parkeringsfaciliteter, hvilket må siges at være ideelt for bilejeren.

Lejligheden ligger øverst i bygningen på 2. sal, og jeres nye boligkapitel kommer således til at udspille sig uden larmende overboer. Så snart I træder ind over dørtærsklen, vil I bemærke den hyggelige og hjemlige atmosfære, som er gennemgående fra A-Z – I møder også et hjem, hvor der er mulighed for at sætte sit eget præg. Med en klat maling hist og her er I kommet langt, for planløsningen er nemlig veldisponeret, som den står nu, men der er selvfølgelig også mulighed for en større renovering, hvor det hele tilpasses jeres visioner og behov. Kort sagt: I kan få det præcis, som I ønsker. Lige nu viser planløsningen sig med tre gode værelser, et funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen samt et badeværelse opført i tidløse materialer.

Med denne adresse bor I centralt og tæt på grønne omgivelser – her har I nemlig få minutters gang til Skansebakken, og de fine naturvidder breder sig ud direkte til Store Dyrehave, som udgør et grønt åndehul. Nabolaget huser gode dagligvarebutikker, og på cykel tager det heller ikke andet end 10 minutter til Hillerød St. såvel som det spændende handelsliv, Slotsarkaden, Slotsparken samt Hillerøds spirende kulturliv.


Jespervej 124B, 2., 3400 Hillerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
91
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1945
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter