fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE BYHUS MED GÅRDHAVE. JERNBANEGADE 14, ROSKILDE

Del bolig

Velkommen til et charmerende byhus fra 1889, der ligger i hjertet af Roskilde med alle byens tilbud i nærheden. Boligen fremstår i flot og velholdt stand, og den er opført med to selvstændige afdelinger - en i stueetagen og en på første sal. Det betyder, at I nemt kan bo to generationer, have en teenageafdeling, leje den ene etage ud - eller selv bruge alle 4 store soveværelser, helt efter jeres lyst og behov.

Generelt får I et rummeligt hus, hvor køkkenet i stueetagen har god plads til hverdagslivet - her er der plads til en spiseafdeling, der hurtigt vil blive et samlingspunkt. Køkkenet er holdt i et klassisk design med en bordplade i massivt træ, og der er installeret alt i hårde hvidevarer med bl.a. køleskab med dobbeltlåger og induktionskomfur. Fra køkken/alrummet har I direkte adgang til den hyggelige gårdhave. Fra den hyggelige stue er der direkte kig til den stemningsfulde glasstue, der med +5m til glasloftet giver et flot kig til himlen. Derudover er der i stueetagen et badeværelset med en brusekabine. Her er alt forberedt til separat bruseniche samt el/vand til vaskemaskine og tørretumbler. Endelig findes et dejligt værelse med plads til skabsvæg. Dette værelse egner sig også glimrende til kontor, da der er direkte adgang fra entreen.

På første sal kan I glæde jer til et lækkert badeværelse med smukke fliser og marmorvask samt både badekar og bruseniche. For enden af gangen finder I et mindre køkken, som indeholder nyere komfur også med induktion. Køkkenet ligger i åben forbindelse med et værelse, og dertil er der yderligere to værelser på etagen, hvoraf de to af værelserne har vinduer med lys fra to sider, hvilket betyder, at alle værelser fremtræder lige så lyse og indbydende, som resten af boligen.

På 2. sal har huset et stort uudnyttet loftsrum med masser af plads til opbevaring - eller det kan evt. inddrages til bolig med to kviste. Der er også en lille kælder til frostfri opbevaring.

Gårdhaven er et hyggeligt uderum med stor træterrasse, en nem have med masser af hindbærbuske, ribs, solbær, stikkelsbær, æbler og blommer, der passer sig selv. I finder også mindre bede med blomster og et lille drivhus. Her får i jeres eget helle midt inde i centrum af Roskilde, hvor i kan slappe af og nyde tilværelsen og de hyggelige omgivelser. Kom forbi og kig - gårdhaven er stedet, hvor I nemt sætter scenen til festlige middagsselskaber i de lune sommeraftener.

Fra boligen er der kun få minutters gang til byens spændende forretningsliv, ligesom I har et væld af kulturelle tilbud at gå på opdagelse i, og når I ønsker at omgive jer med smuk natur, kan I besøge byens parker eller gå ned til havnen, hvor et flot sceneri venter jer. Der er kun to minutters gang til det nærmeste supermarked, ligesom flere skoler og daginstitutioner også ligger i gåafstand fra ejendommen. Dertil vil I bo tæt på stationen, der nemt tager jer til andre dele af landet med offentlig transport.

Kontakt os for en fremvisning - vi glæder os til at se jer.Jernbanegade 14, 4000 Roskilde
Pris:
5.900.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
172
Grund:
255
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1889
Ejerudgift pr. md.
4.434 kr.

Morten Holm Lønberg

mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter