fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE FRISTED VED SILDESTRUP STRAND

Del bolig

Der findes næppe en skønnere kulisse for feriedagene end den ved Marielyst på Falsters naturskønne sydøstkyst; her møder I et ægte ferieland med aktiviteter for hele familien, og stranden er flere år i træk blevet kåret som Danmarks bedste badestrand. Det er derfor et populært sted af have fritidshus, og I er da også heldige, at I lige nu har mulighed for at overtage en charmerende ferieoase på Jasminvej 44 ved den børnevenlige Sildestrup Strand.

Huset ligger helt perfekt, for I befinder jer i gåafstand fra både sandstranden og den lille, lokale købmand, hvor der kan provianteres til aftenens sommermenu. Derudover placerer fritidshuset sig trygt og godt for enden af en lukket vej, hvor I får en masse privatliv, som forstærkes yderligere af de mange flotte træer, der indrammer jeres 1.194 kvadratmeter store grund.

Det er et klassisk, dansk sommerhus fra 1970, der byder jer velkommen og sætter kulissen for feriedage med fred, ro og ren afslapning. Udadtil præsenterer huset sig med en traditionel træfacade, som det hører sig til, og træet går igen som materiale indendøre, hvor det pryder vægge, lofter og gulve, hvilket skaber den helt rette sommerhusstemning. Derudover fuldendes lofterne af fritliggende bjælker, som tilfører rummene ekstra charme, og lofterne er ført til kip, hvilket resulterer i en dejlig rumfornemmelse.

Huset folder sig ud med 58 kvadratmeter, der er godt udnyttet, så I får bl.a. et badeværelse med brus og to fine værelser, der med kreative sengeløsninger kan give jer seks sovepladser. Til slut kommer det vigtigste rum af dem alle, nemlig det åbne opholdsmiljø, hvor det hyggelige køkken passer perfekt ind i sommerhusstilen, mens en opvaskemaskine sørger for lidt moderne komfort. Her i stuen kan I hygge jer med kortspil og kryds-ord, og pejsen vil bidrage til den gode stemning, når der tændes op på regnfulde dage. Når sommeren derimod viser sig fra sin bedste side, står haven klar til hyggestunder; I kan følge solen på de to skønne terrasser, og indimellem kan græsset give plads til en kroketturnering eller to.

Også nærområdet står til rådighed med et væld af spændende aktiviteter, for der er ikke mere end en gå- eller en cykeltur til minigolf, stranden, Surfcenter Falster, golfklubben, bowling og hjertet af Marielyst, som frister med specialbutikker, loppefund, spisesteder og store isvafler.

Kan I bede om mere?
Jasminvej 44, 4872 Idestrup
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
58
Grund:
1194
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.569 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter